UA to Canada CUAET
-
Якщо ви отримали ворк перміт, у вас multiple віза, то ви можете виїзжати і в‘їзжати, скільки вам завгодно Тільки ворк перміт з собою завжди беріть і показуйте офіцеру
-
біо - 85 баксів наче, віза - 120. Всі інші, крім українців мають "показувати гроші" на рахунку з якими вони приїздять у Канаду. Наскільки, я розумію це виключна програма, якої не було раніше.
-
Особые меры - то, что вам предоставляет правительство вместе с визой. Страховка, выплата, помощь с языком и тд. Если вы приедете через 3 года, условно, вы не сможете работать без разрешения на работу, его нужно будет оформлять с работодателем. По сути, просто турист без всяких доп плюшек
-
Вот эта вся программа с ее бенефитами и есть особые меры
-
Терміново! Підкажіть будь ласка хто вже прилетів, чоловік заповнив arrivecan в автоматах і на питання кількість днів написав 700, тепер люди в черзі йому сказали що і ворк перміт йому дадуть лише на 700днів. Це правда? Чи не впливає А якщо впливає, то чи можна це піти змінити до тих автоматів
-
Сейчас нет требований по вакцинации
-
Щиро дякую, бо вони вже там перелякані 🙈
-
не впливає, хтось писав і 14, дали вп на 3 роки
-
можна отримати ворк перміт і виїхати з Канади хоч завтра, ніхто не каже, що потрібно бути 3 роки в Канаді і вказувати це в автоматі.
-
всем привет, подскажите пожалуйста, как не попасть на мошенников и сделать всё правильно при снятии жилья(комнаты), какие документы проверять у хозяев и что вообще следует сделать?
-
На візі зліва нагорі написано multiple або one
-
Вітаю! Лише паспорт та роздрукований лист-запрошення на біометрію.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо в мене закінчується термін закордонного паспорта через кілька місяців, але я вже в Канаді, то мені потрібно переподатися на куаєт, або тільки продовжити ворк перміт?
-
вам нужно получить новый паспорт и читать ссылку "если у вас заканчивается статус" в закрепленном сообщении
-
Нет, это просто информация, что вы выбрали английский язык в настройках своего аккаунта)