UA to Canada CUAET
-
Я відправляла паспорти родини з @Canada_Help_Cuaet
-
Нет)
-
Никто в ближайшее время не летит с Украины в Торонто ? Нужно документ передать ( за вознаграждение )
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, хтось найближчим часом буде їхати з Кишинева в Одесу? Чи зможе забрати дитячі паспорти в візовому центрі?
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка, для перельоту з документів потрібен тільки паспорт, віза та lettre d’introduction? Бо під час реєстрації на рейс там пише про якийсь AVE (але як я зрозуміла, то лише для європейців)
-
Насколько я помню, такой "отказ" приходит когда sjtd сделан
-
Здравствуйте. Не могу зарегистрироваться. В графе "номер телефона" , выдаёт ошибку. Я уже все варианты перепробовал. Нахожусь в Республике Корея. Помогите
-
Практически у всех так, детей очень долго проверяют
-
Добрый день. Поставили визы мне и мужу, детям не приходило еще разрешения. Может у кого то было так? Как долго ждали?
-
Доброго дня. Запросили листом більше ініормації про працевлаштування якщо при заповненні анкети потрібно було за останні 10 років то тепер після 18 років. Таке питання має бути якась таблиця де те все заповнювати, якщо так то де її знайти? Дякую
-
Почти 4 месяца уже на детей ждем(😞
-
Доброго дня. Якщо візи отримали, чи є ще можливість звернутися по допомогу щодо безкоштовних білетів
-
Ребята, кто летел из Еревана с sjtd ? Никаких проблем не возникло ?
-
Подскажите, перевод документа обязательно через переводчика или можно самому? Информацию встречала противоречивую, кто как говорит. Заранее благодарю за ответ. 🙏
-
t.me/UAtoCanada/210983
-
С 19 мая по 24 января ждали
-
Знайома чекала 10 місяців на дозвіл на дитину, племінник чекає вже 4 місяці
-
t.me/UAtoCanada/215914 Основная программа завершилась
-
Доброго дня,скажіть будь ласка отримала два листа biometric validity I original passport request, теперь ммені треба відправити документи в візовий центр?
-
так
16 Jan 2023, 06:08
183499/287609
about 4 hours ago