UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Сьогодні отримав Open work permit. Проходив медогляд у Варшаві на вимогу IRCC, маю медичну освіту та вказав в аплікації що хочу працювати в охороні здоров’я. Проте у мене є обмеження в пункті 2. Цікавився що у людей які прибувають всього обмежень є три пункти і не має обмеження в роботі в охороні здоров’я. Як розуміти це обмеження? Це помилка чи це повязано з моєю освітою? Що з цим робити якщо це помилка і що маю зробити щоб виправити?
-
t.me/UAtoCanada/189678
-
не потрібно нічого перепродавати. коли прийде схвалення і будете відправляти паспорти, на окремому листку напишіть про продовження паспорту (номер паспорту, ім’я фамілія і нову дату), тому що можуть не побачити, що паспорт був продовжений, коли будуть вклеювати візу.
-
Добрый день! ☀️ делюсь инфой: вчера получала work permit в аэропорту Ванкувера - очередь к миграционным офицерам заняла около часа, сама выдача - меньше минуты 😂 никаких вопросов никому из очереди не задавали. ощущение, что было все распечатано заранее. По CUAET народу было мало (5 человек), остальные - люди из самых разных стран.
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка, чи вдавалося комусь отримати візу на дитину без очікування на passport request? Мені passport request прийшов, дитині ні. Я відправила документи дитини разом зі своїми (але звичайно листа на дитину про passport request не було). Документи на дитину мені відправили назад, вказав, що потрібен той лист на ноього, ну і звісно без візи в його паспорті. Документи подавала в Гаазі. Чи є якісь варіанти як прискорити отримання візи на дитину?
-
я 87го, у меня стоит - Украина 🇺🇦
-
Сейчас прилетели мои родители, ориентировочно wp, забрать багаж и собак из багажного заняло 4 часа