UA to Canada CUAET
-
я 87го, у меня стоит - Украина 🇺🇦
-
Подскажите пожалуйста,те кто родился до 91года в графе страна рождения в wp ,что написано?
-
У меня 5 минут заняло.24.03.
-
Спасибо за ответ
-
Ок, буду рассчитывать. Спасибо за ответ
-
2 години
-
Good day everyone, I have friend that live in Ukraine and ask me to come to Canada, how I can help?
-
Спасибо
-
Сейчас прилетели мои родители, ориентировочно wp, забрать багаж и собак из багажного заняло 4 часа
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА. ПРИЛІТАЄМО СЬОГОДНІ с донькою до Галифаксу 29.03.23 о 23.16. Допоможіть будьласка к кому звертатися про допомогу? Є в такий час волонтери? Дякую💛🩵
-
Вітаю, тільки що заповнив форма на фін допомогу та в одну анкету записав себе та дружину, але в інформаціЇ про дружину не запитало ЇЇ банківського рахнку...тільки UCI та IMM 1442. Я щось неправильно зробив чи за неї гроші перерахують на мій рахунок? підкажіть будь ласка
-
А зараз що я можу зробити? Нову анкету на неї відправити є якійсь сенс?
-
На дружину потрібно окрему анкету робити було
-
Здравствуйте, можно пожалуйста подробно что Вы делали? У меня заканчивается WP в конце года, новый паспорт только что получила.
-
www.facebook.com/reel/485277070481647?sfnsn=mo&s=F5x8gs&fs=e
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА. ПРИЛІТАЄМО СЬОГОДНІ с донькою до Галифаксу 29.03.23 о 23.16. Допоможіть будьласка к кому звертатися про допомогу? Є в такий час волонтери? Дякую💛🩵
-
Всім привіт.
-
Рівно такі самі які в тебе і були коли ти жив в Україні З твоїм переїздом в Канаду змінилось рівно нічого в цьому плані
-
Смотря где записываетесь? В Украине сейчас визы не вклеивают. Нужно отправлять в Европу. Варшава например. Нам быстро вклеили.
-
Вам надо распечатать письмо паспорт реквест и сним и загранником идти в вфс
16 Jan 2023, 06:08
185033/286296
30 minutes ago