UA to Canada CUAET
-
А кто то был на днях в Сноу Валей, че там на лыжах можно покататься сейчас или уже все?
-
И мне, пожалуйста🙏🏼 Заранее, спасибо Вам большое!
-
Так, скину в особисті
-
Доброго дня, чи могли б ви поділитися прикладом листа прохання офіцеру🙏
-
Здравствуйте Если я воспользуюсь отелем в Монреале частично или полностью я смогу заселиться в отель в Виннипеге? И если смогу меня заселят на 2 недели или на оставшиеся дни?
-
Это как вообще? Можете объяснить? Для общего понимания)
-
Большое спасибо за информацию)
-
Нам давали 14 дней в Торонто и потом месяц в Винни :) Но на данный момент с местами в отеле ооооооочень туго. Их может просто не быть.
-
В смысле что именно вам непонятно?
-
Доброго дня, така ситуація Відправила в Лондон два паспорти на вклейку в одному конверті, зворотна доставка сплачена на кожен паспорт окремо. Один паспорт вже повернувся до мене, і я отримувала на емейл регулярно повідомлення про то, що з ним робиться. По другому паспорту суцільна тиша, тільки в самому кабінеті одночасно змінили що все апрувд і з'явилось letter of introduction. Шо робить, бо хвилююсь 🫠
-
Вроде бы на 14 дней дают отель) А у Вас - 14 дней в одном городе и месяц в другом) Как такое возможно?
-
Привет Ребята если у моего отца родители из Азербайджана указывать информацию о них ? Он гражданин Украины
-
Добрий день, у мене питання на рахунок візи для дитини 7 років. Приїхали у січні, у лютому закінчилась віза, але паспорт був уже подовжений. Як правильно зробити йому візітор візу: від мого імені ? ( я заповнила, але ж все на мене, на нього тільки ім‘я та дата народження указала, коли зробили примітку , що заповнюю на родича а не на себе). Якщо Від його імені десь читала, так в кінці підпис, а він не має на це права. Підкажіть будьласка хо був у схожій ситуації, як правильно це робити. Дякую!
-
не зрозуміло, що ви маєте на увазі. вказувати інформацію де? в розділі про батьків?
-
Ну вот так. Мы сказали в Винни что жили в Торонто. Нам сказали ничего странного сейчас поселим. 19 февраля прилет. Дали на 3 дня. Потом переселили. Но мы 2го улетели в Винни. Там дали на месяц
-
який статус у дитини? візитор чи студент?
-
Так, але і права підпису він не має. Я заповнила від його імені, а в кінці піпис, яким засвідчується правдивість інформації. Не він же заповнював фактично. ( в нього мультівіза візітор, в аеропорту видали ввзітор рекорд на 3 роки)
-
якщо як аутсайд, то через портал куает — так, як першого разу.
-
Ні) я на сайті canada.ca ( visit visa ) намагалась подати як outside
-
Чи можливо отримати ворк перміт в сб або неділю у аеропорту? Взагалі, чи має сенс летіти у Вінніпег у вихідні? Чи буде це проблема для оформлення документів?
16 Jan 2023, 06:08
185221/286998
about an hour ago