UA to Canada CUAET
-
не обов’язково свій. вони вказували мій, чи мого чоловіка. вже не пам’ятаю. відкрити дебетову картку дуже просто. appointment тільки зробіть, бо не факт, що як прийдете, одразу зможуть вам все зробити.
-
Счет при необходимости можно закрыть одним телефонным звонком. Если просто ничего не делать, то он рано или поздно уйдет в минус, но эти деньги с вас требовать никто не будет и счет просто закроется автоматически через какое-то время
-
так, одразу дали картку. ще не закривали рахунок. банк cibc. нехай батьки ворк перміт отримуюють в аеропорту, його дають і пенсіонерам. не пам’ятаю просили вп, чи ні, коли відкривали рахунок, але для того, щоб отримати страхування він потрібен буде.
-
любой. никаких требований нет. и адрес может быть людей
-
все это нужно только вам, чтобы вы могли получать от банка смс и чтобы он мог вам прислать по почте кредитную карту, например. банку совершенно все равно, что вы укажете, и будете ли это потом обновлять
-
Привет. Подскажите пожалуйста по такому вопросу: Если например подали заявку на продление детского пермита 15 апреля, а срок текущего истекает 30 апреля. И министерство до 30 числа не успевает прислать новый пермит - это считается на потерю статуса или нет?
-
Здравствуйте, я гражданин Узбекистана, сдал биометрический тест по программе CUAET, моя жена гражданка Украины, выдаст ли мне правительство Канады визу?
-
у дитини буде maintained status, це легальне перебування в країні. якщо строк дії health card закінчується, можливо продовжити з submission confirmation анкети на продовження.
-
Добрий вечір, така ситуація: зареєструвала шлюб з гр-м Китаю в Україні , виїхали жити до Китаю ,тут розірвали шлюб у китайському суді, звернулася до нашого посольства, сказали що треба розірвати шлюб в Україні, зараз хочу виїхати з дитиною з Китаю до Канади. Чи потрібен дозвіл на дитину на виїзд від батька?,бо в Україні наш шлюб вважається зареєстрованим , дякую
-
Зрозуміла ,дякую
-
Доброго времени суток. Кто может проконсультировать по паре вопросов по налогообложению? Напишите в ЛС пожалуйста