UA to Canada CUAET
-
❗Подскажите, кто-нибудь пользовался камерами хранения в аэропорту Торонто? 8$/сутки? Работают круглосуточно?
-
Доброго вечора, хтось знаходив в Канаді роботу в ІТ. Наскільки довго йде процес інтерв’ю? Можливо хтось вже влаштувався і у нього в компанії потрібен iOS розробник. Буду вдячна 🤍🖥️
-
Подскажите, не могу разобраться. ✅ Получил приглашение на вклейку визы: Если самостоятельно нести паспорт Vfs, нужна ли предварительная запись?
-
Хто як довго отримував виплати (3000 CAD) ?
-
с момента заполнения заявки 5 дней но у нас было сб и вс
-
Во многих случаях не нужна. Но лучше позвонить в ваш центр и уточнить
-
Подскажите, пожалуйста, если еду в Украину на две недели, указывала место жительства Грузия, нужно уведомлять ircc?
-
Доброго дня , чи може хоть знає канадські сайти як наш олх?)
-
Kijiji, marketplace
-
ircc не цікавить куди ви поїхали після подачі заявки, тому ні, не потрібно.
-
Не має можливості перенести в такому випадку, тільки нова віза
-
Добрий ранок) Якщо мені дадуть візу, допустимо на 3 роки ( закінчується паспорт через 3 роки) За цей час я зміню фамілію, то віза пропадає Чи її можна буде перенести?
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка, чи потрібний запис щоб віднести паспорт на вклейку особисто?(в Відні)
-
Доброго дня. Чекаємо на схваленням від здачі біометрії 7місяць,відповіді немає, чписали в кризовий, але нічого не змінилося. Були в когось така ситуація,І чи є шанс на схвалення. Дякую.
-
Тю, в мене же 8 місяців вчора було!)
-
Здравствуйте, увидела у вас на аве ребёнка, подскажите сколько на ребёнка ждали?
-
Чекала 8 місяців😅🙄 Візу отримала врешті - решт. Розумію Ваші переживання.. Треба запастись терпінням💪
-
У меня уже 9 месяцев 10й пошёл. Муж уже слетал в Канаду и вернулся. Не дождались моей визы.
-
Отпишитесь плиз, если вас не затруднит🙏🏻 Мы тоже ждём уже 4 мес и на взрослых и на ребёнка, писала в кризис, но пока тишина
-
Уже 4 месяц прошло, ответа нет. В чате посоветовали отправить паспорт на прямую в визовый, мол так многие делают. Мы просто уже на низком страте, не хочется ещё пол года сидеть на чемоданах, грубо говоря, поэтому решилась на это. На прошлой неделе выслала, жду результата Могу отписать тут, как будет что-то известно)
16 Jan 2023, 06:08
185788/286326
20 minutes ago