UA to Canada CUAET
-
Спасибо) тоже буду надеятся на это.
-
Я дзвонив кожен тиждень протягом 3 місяців, і вони мені по факту сказали, що єдине, що вони можуть зробити, це подати запит на пріорітетну обробку (це взагалі нічого не гарантує, бо там пріорітетна черга вже мабудь більша за звичайну). Вони по факту просто оператори кол-центру, у них немає прямого зв’язку з візовими центрами і вони лише бачать, що заявка в обробці. Я думаю у вас просто співпало. Я щодо своєї ситуації писав, що чекали три місяці, писали і в кризові і дзвонили, відповідь одна: чекайте. Ризикнули відправити без запиту до Варшави і як результат паспорт із вклеєною візою був у нас за два тижні.
-
А если заявка семейная была. Я могу с дочкой вклеить визы, а супруг после, когда у него появится возможность?
-
Рішення не приймаються в Оттаві 🙂 Або не так, я можу точно стерджувати, що вони і приймаються, то не тільки в Оттаві. По моїй заявці рішення приймалось у візовому центрі у Лондоні. Це мені оператори кол-центру сказали. Якщо візові ніяк не впливають на рішення, то як так відбувається, що коли люди відправляють паспорти без запитів, то їх аплікації одразу переходять в статус approved?
-
Конечно у них нет связи с визовым центрами. Визовый центр вообще не имеет никакого отношения к принятию решения об одобрении визы, он только посредник в передаче документов. В том то и фишка, что вы звоните в Оттаву, непосредственно туда, где принимаются решения по визам. У нас не совпало, я точно знаю, что без звонка ничего бы не решилось. Поэтому я делюсь своим опытом.
-
Работает сайт
-
Доброго дня. Заявка подається на всих, хто збирається летіти. Якщо Ви створюєте групову заявку, то потім натискаєте ще раз +add member і заповнюєте анкету і на дитину
-
Добрий день ! Якщо, дитині 9 років, чи потрібно подавати заявку на получення візи в Канаду, чи дитина може так летіти з батьками в Канаду ? Якщо потрібно , то як можно дописати ,в документах , щоб дитина змогла разом з батьками летіти в Канаду, бо батькам уже дали добре, для подачі документів на візу ?
-
Доброго дня! Це тільки в мене не працює портал чи у всіх так?
-
Я не знаю чи є в особистому кабінеті можливість додати ще одного учасника пізніше. Зараз подивитись не можу, бо портал на технічних роботах. Можна спробувати створити окремий аккаунт на дитину. Або напишіть по кризовій формі та запитайте поради як правильно вчинити в такій ситуації