UA to Canada CUAET
-
Если к моменту получения нового паспорта виза все еще будет действовать - летите, пока действует, пребывание в Канаде она никак не ограничивает. Если нет - получайте новую и летите
-
Нет, так не праканает. Надо подаваться из Канады на CUAET . Могут и депортнуть.Так как летел как турист и вдруг передумал. Но скорее всего пустят как израильтянина и скажут хочешь меняй статус, хочешь не меняй
-
Та як не зрозуміло?! Вона мала, паспорт діє 4 роки. В квітні 2023 закінчується. Віза до Канади саме по квітень 2023. У мене і чоловіка до кінця 2025 р.
-
я не знаю, як ще трактувати вашу інформацію, що паспорт закінчується через рік. через рік — це не квітень 2023, а квітень 2024.
-
Request прийшов. Та тільки там складна ситуація: подавала заявку на маму, яка мала тільки внутрішній паспорт. На цю заявку прийшов запит. Поки чекали на запит, мама зробила закордонний паспорт. Тепер сиджу і думаю, зо робити. Написала в кризову службу, надіслала обидва паспорти з поясненням. Тепер не знаю чи чекати на відповідь, чи відсилати новий паспорт, бо минає вже 30 днів ( вже майже не встигаю). Поки ще не маю гадки куди і як відправляти паспорти 🤦♀️. Чи поштою, чи через туроператора? Вибачте, дужа багато запитань.
-
не потрібно чекати відповіді, це не обовʼязково. якщо новий паспорт і подавались по внутрішньому, вони самі просять надсилати дійсний закордонний для видачі візи.
-
вклеять, не переживайте. якщо хвилюєтесь щодо транслітерації, можете разом з документами на відправку, додати пояснення на окремому листі, що написання прізвища у паспорті відрізняється від анкети. щодо 30 днів — зараз можна і пізніше відправляти
-
тут в чаті пошукайте, часто пишуть відгуки про турфірми, якими відсилають.
-
це не збій, а технічні роботи. про це попереджують заздалегідь.
-
Доброї ночі! Підкажіть: сабмітнула аплікацію 16 березня, відповідно отримала biometric letter з датою до 16 квітня, але це було ще за часи коли дедлайн на здачу біометріі було відмінено. Зараз наскільки розумію дедлайн повернули. То ж відбитки пальців треба здати до 16 квітня? Чи до 30 квітня? Дуже дякую!
-
Вибачте. До квітня 24 р. Затуп номер 2. Війна зжерла рік.