UA to Canada CUAET
-
Request прийшов. Та тільки там складна ситуація: подавала заявку на маму, яка мала тільки внутрішній паспорт. На цю заявку прийшов запит. Поки чекали на запит, мама зробила закордонний паспорт. Тепер сиджу і думаю, зо робити. Написала в кризову службу, надіслала обидва паспорти з поясненням. Тепер не знаю чи чекати на відповідь, чи відсилати новий паспорт, бо минає вже 30 днів ( вже майже не встигаю). Поки ще не маю гадки куди і як відправляти паспорти 🤦♀️. Чи поштою, чи через туроператора? Вибачте, дужа багато запитань.
-
не потрібно чекати відповіді, це не обовʼязково. якщо новий паспорт і подавались по внутрішньому, вони самі просять надсилати дійсний закордонний для видачі візи.
-
вклеять, не переживайте. якщо хвилюєтесь щодо транслітерації, можете разом з документами на відправку, додати пояснення на окремому листі, що написання прізвища у паспорті відрізняється від анкети. щодо 30 днів — зараз можна і пізніше відправляти
-
тут в чаті пошукайте, часто пишуть відгуки про турфірми, якими відсилають.
-
це не збій, а технічні роботи. про це попереджують заздалегідь.
-
Доброї ночі! Підкажіть: сабмітнула аплікацію 16 березня, відповідно отримала biometric letter з датою до 16 квітня, але це було ще за часи коли дедлайн на здачу біометріі було відмінено. Зараз наскільки розумію дедлайн повернули. То ж відбитки пальців треба здати до 16 квітня? Чи до 30 квітня? Дуже дякую!
-
Вибачте. До квітня 24 р. Затуп номер 2. Війна зжерла рік.
-
тоді ніяких проблем немає. якщо віза ще рік дійсна, то нічого зараз робити не потрібно. летіть до Канади, доки діє віза. в аеропорту на новий паспорт дитина отримає візитор рекорд. віза потрібна лише для вʼїзду, вона не визначає строк перебування в Канаді. з новим паспортом дитині дадуть візитор рекорд на 3 роки. якщо потрібно буде потім виїжджати і повертатись в Канаду, подасте дитину на візу і все.
-
так
-
Обидва паспорти пред'явити в аеропорту?
-
Доброго дня! Хто знає, чи була в когось така ситуація, як отримати робочу візу, якщо вклеїли визитор, сину 17 років, на момент подачі йому було 16 і чомусь я не вказала що він буде працювати. А зараз розумію що йому треба також отримати робочу. Як її зробити ?
-
Це дуже добре якщо так, дякую!