UA to Canada CUAET
-
Если в новый загран будете клеить , то вначале через кризис форму отправьте фото паспорта, вам придет ответ "мы отправили туда то...", тогда можете отправлять
-
Всім привіт, а можна буде виїхати після 15 липня, і коли дають 3 тисячі доларів, по приїзду чи через певний термін?
-
Ні) немає транзитних віз
-
Привіт! Хтось літав транзитом через Сполучені Штати? Візи дають нормально, чи ні?
-
Я знаю, що транзитних віз не існує до Штатів. Я розумію, що буду подаватися на візу відвідувача в US. Тому ще раз питання, хтось обґрунтовував заявку на візу відвідувача до сполучених штатів метою транзиту до Канади по CUAET?
-
Це у всіх так, або в більшості, непереживайте
-
А так можна було ?🤔)
-
Слава богу) чекаємо вирішення тех.проблеми)
-
Добрый день, у кого-то была подобная ситуация?... У меня есть Канадская виза которая действует до окончания паспорта. А паспорт заканчивается через 3 месяца. Возможно ли за эти 3 месяца въехать в Канаду или с этим могут возникнуть проблемы?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка яка вірна адреса візового центру в Будапешті, буду вдячна)
-
Дякую
-
шанси отримати візу США за звичайних умов — низькі, якщо ви не турист без гарної історії подорожей і гарної роботи. refusal rate був десь 45%. зараз під час війни візи ще проблематичніше отримати. тож не рекомендую навіть починати це все заради транзиту через США.
-
запис на біометрію у Львові лише через пошту. інформація в закріпленому.
-
а новий паспорт у вас є? вʼїхати ви вʼїдете, але ворк перміт за межі строку дії паспорта не видадуть.
-
до чого тут віза сша і отримання ворк перміту? don’t overthink.
-
А якщо я зараз подам на туристичну візу в США, коли приїду в Канаду то не буде ніяких проблем з полученням WP? Так як коли подаєш заявку тебе питаються чи є віза в США.
-
Подскажите пожалуйста, ребенку исполнилось 18, но ему предстоит обучение в школе в 12 классе. Необходимо взять Study Permit или Work Permit? Могут ли выдать в аэропорту и то и другое? Спасибо.
-
звісно їдьте. сподіваюсь ви через кризову надіслали запит їм, а не через звичайну вебформу, яка є у листі?
-
Не у всех 😁 у меня не открылся
-
з 18 років навчання в школі лише зі стаді пермітом можливо, по правилам. (для тих провінцій, де повноліття з 18 років, а не з 19) можете попросити видати і те і те, але не факт, що дадуть.
16 Jan 2023, 06:08
186439/286064
14 minutes ago