UA to Canada CUAET
-
Вряд ли вам второй раз дадут единоразовые документ для въезда.
-
Я маю отримати паспорт
-
Вся процедура с самого начала, кроме сдачи биометрии. И успеть заполнить анкету нужно до 15 июля.
-
Я понимаю. И знаю да но мой вопрос был не об этом 🥹
-
Доброго ранку)Підскажіть будь ласка ,хлопець 17 років може виїхати без батьків до Канади чи потрібен дозвіл або довіреність на людину з якою летітиме?
-
t.me/UAtoCanada/203813
-
я выехала в 17, никто документы не спрашивал но когда подали заявку на помощь то прикрепляли фото доверенности на английском языке
-
Я тестил, и заказы падали только в даунтауне и из было немного
-
Доброе утро Подскажите пожалуйста кто в курсе: Если я въеду в по биометрии Румынию, а потом приеду в Польшу то могу ли я вылетать в Канаду из Польши? Не будет ли проблем?
-
Подскажите пожалуйста, подаемся как common-low, будет достаточно 2-х писем от «свидетелей отношений»? От 2-х мам, гражданки Украины и иностранца. Или лучше также от каждого по другу?
-
які докази відносин і сумісного проживання більше року у вас є?
-
Билеты в совместные поездки, ваучеры, чеки за оплату коммунальных услуг, денежные переводы, доставки на адрес на нас обоих
-
листи не є обовʼязковими, тож 4 листа це вже зайве. не перевантажуйте офіцерів зайвою інформацією. додайте ще фото з різних періодів відносин з коротким описом де і коли зроблені + історію відносин.
-
Доброго дня. У всіх так?
-
Ну подумайте сами, пустят ли с просроченными визами? Нет конечно. Либо едьте раньше и продлевайте в Канаде, либо переподавайтесь
-
Доброго дня. Проконсультуйте, будь ласка. Сім‘я отримала візи. У дорослих W до 2025 року, у дітей V до липня 2023. Якщо тато вилетить до Канади, працевлаштується, чи можливо буде пізніше липня 2023 мамі із дітьми (вже із простроченим візітором) прилетіти до тата? Не пустять?
-
Насколько я знаю, можно просто заново анкеты подать на визу. Поищите по чату.
-
Дякую. Чи можливо переподатися зараз або вже після закінчення терміну візи? Або це можна зробити через кризисну форму?
-
регулярное техобслуживание на портале) позже всё заработает - не переживайте..
-
Продовжіть в консульстві паспорти чи замовте нові і нову заявку на візу подайте і відразу відправляйте на вклейку
16 Jan 2023, 06:08
187628/287021
about 6 hours ago