UA to Canada CUAET
-
Вітаю! В Варшаві можна паспорт дитини на вклейку подавати без запрошення, якщо в батьків воно є? Знаю що в Варшаві можна подати особисто, а не надсилати. Чи краще в Німечині подати особисто бо може бути швидше? Дякую
-
паспорт можна здати в Будапешті, але візу вклеюють не там, а у Відні. ну і вклейкою не візовий центр займається, а посольство.
-
так навіщо відправляти в місто, в якому не вклеюють візу. далі дівчина, якій ви відповіли, написала, що переплутала з Бухарестом
-
в Бухаресті є посольство і там вклеюють візу. не бачу сенсу з вами це обговорювати. ви відповіли на повідомлення, якому вже 2 тижні. турагенства возять туди, де вклеюють. в будапешті не вклеюють і дівчина про це сказала. можете навіть почитати, як учасник чату сидів у посольстві в Бухаресті і чекав на вклейку візи після того, як там зробили помилку. тому я вас благаю, не пишіть того, чого не знаєте. t.me/UAtoCanada/47968
-
Добрий вечір! Підскажіть через Лісабон не потрібна віза? Португалія вроді входить до ЄС і можна по безвізу?
-
В Бухаресті теж не вклеюють, а відправляють. Це я вам як мешканець Бухаресту кажу. То за вашою логікою, сюди відправляти теж не треба? Хоча вся моя родина тут здала та отримала. Навіть не знаю, як діалог сюди завернув. Я тільки спитав, звідки в тієї людини, яку я процитував і до якої звернувся, дані про те, що «Будапешт не вклеює», бо особисто знаю людей, які віддавали там паспорти у грудні та січні. Успішно віддавали і все отримали. Тому ще раз благаю: проїхали.
-
Сдали биометрию в Анкаре - в средине января: Я(украинка) , супруг и ребенок (граждане Турции). Уже в средине - конце марта визы готовы . В мае вылетаем .
-
як повʼязана відсутність відмітки куает з продовженням вп? якщо у вас немає відмітки куает, ви можете повернутись у аеропорт, в якому ви отримали вп і попросити виправити цю помилку.
-
Министерство Иммиграции объявили, что возможная предстоящая акция протеста государственных служащих в апреле повлияет на рассмотрение иммиграционных заявлений. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/labour-disruptions.html
-
Понял. Скорее всего ошибаетесь, так как двое моих знакомых сдавали паспорта на вклейку и получали их обратно в декабре и январе. Лично, не курьерами. Возможно, в этом разница. Спасибо!
-
якщо ви вже скористались допомогою, то відсутність відмітки ні на що не вплине.
-
t.me/UAtoCanada/94968