UA to Canada CUAET
-
Сдали биометрию в Анкаре - в средине января: Я(украинка) , супруг и ребенок (граждане Турции). Уже в средине - конце марта визы готовы . В мае вылетаем .
-
як повʼязана відсутність відмітки куает з продовженням вп? якщо у вас немає відмітки куает, ви можете повернутись у аеропорт, в якому ви отримали вп і попросити виправити цю помилку.
-
Министерство Иммиграции объявили, что возможная предстоящая акция протеста государственных служащих в апреле повлияет на рассмотрение иммиграционных заявлений. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/labour-disruptions.html
-
Понял. Скорее всего ошибаетесь, так как двое моих знакомых сдавали паспорта на вклейку и получали их обратно в декабре и январе. Лично, не курьерами. Возможно, в этом разница. Спасибо!
-
якщо ви вже скористались допомогою, то відсутність відмітки ні на що не вплине.
-
t.me/UAtoCanada/94968
-
Дуже дякую за відповідь.Мій чоловік теж турок.То вийшло не довго у вас,маю надію так само буде,подавали в Стамбулі.
-
Доброго вечора! Підкажіть будьласка хто небудь, подала заявку на біометрію через емейл, одним листом, вказала там дані свої і свого чоловіка, так як ми подавались групою - я, чоловік і малюк. Але в листі з датою і часом апоінтменту вказано тільки моє ім'я. Це тому що я вказана головною в групі? Чи тому що зробила щось неправильно?
-
Але ми також написали через кризову форму листа, щоб прискорили наші заявки , тому що у Турції був землетрус , і ще десь неділі дві продовжувалися поштовхи. Можливо це прискорило наші заявки , точно не впевнена .
-
У Польщі додому приносить кур'єр DPD
-
Мені здається, що на строки не впливає з якої країни подавати. Це якась лотерея(