UA to Canada CUAET
-
якщо ви вже скористались допомогою, то відсутність відмітки ні на що не вплине.
-
t.me/UAtoCanada/94968
-
Дуже дякую за відповідь.Мій чоловік теж турок.То вийшло не довго у вас,маю надію так само буде,подавали в Стамбулі.
-
Доброго вечора! Підкажіть будьласка хто небудь, подала заявку на біометрію через емейл, одним листом, вказала там дані свої і свого чоловіка, так як ми подавались групою - я, чоловік і малюк. Але в листі з датою і часом апоінтменту вказано тільки моє ім'я. Це тому що я вказана головною в групі? Чи тому що зробила щось неправильно?
-
Але ми також написали через кризову форму листа, щоб прискорили наші заявки , тому що у Турції був землетрус , і ще десь неділі дві продовжувалися поштовхи. Можливо це прискорило наші заявки , точно не впевнена .
-
У Польщі додому приносить кур'єр DPD
-
Мені здається, що на строки не впливає з якої країни подавати. Це якась лотерея(
-
Залишається тільки чекати на листа запрошення на вклеювання візи.
-
Як проходить зміна статуса? Саму візу теж змінюють ?
-
ви можете написати через кризову (посилання в закріпленому) і пояснити ситуацію детально. і попросити відстрочку.
-
Все може бути.Я просто не розумію одного після того як здали відбитки ,що відбуватиметься далі?
-
Добрий вечір, мені потрібна допомога з CUAET, я опишу свою ситуацію: Я перебуваю в окупації, і планую виїхати звідси, у мене є знайомі і товариші в Канаді, і пропонують поїхати туди, вони сказали, що 31 березня CUAET перестане працювати для українців, я поспішив і подав заявку 28 березня, мені прийшов лист, що треба здати біометрію протягом 30 днів, а я не зможу це зробити, мені потрібно з окупації потрапити в Польщу, є прямий рейс на автобусі (так виїхало багато моїх знайомих), зробити там біометрію і відправити в Канаду для отримання візи, а також мені потрібно буде пожити там для розгляду заявки кілька тижнів, мені не вистачає грошей, і я можу накопичити таку суму тільки ближче до кінця травня, і термін у 30 днів мине, мені сказали, що він автоматично подовжується, і я заспокоївся, а нещодавно друг скинув інформацію, що 30 днів для здавання біометрії автоматично подовжуватися не будуть, але так само мені скинули інформацію, що програма CUAET подовжена до 15 липня, так ось хочу дізнатися, чи можу я заново подати заявку ближче до кінця травня, коли зберу гроші для поїздки за кордон, щоб зробити біометрію, я просто боюся, що не зможу повторно подати заявку на CUAET, або продовжити свою, яка зараз догорає свої 30 днів...