UA to Canada CUAET
-
так
-
ні, немає.
-
Добрий вечір , може хтось знає , якщо зараз перебуваю в німечинні і зроблю візу в Канаду , і можливо туди не поїду ,чи будуть потім проблеми в Німеччині ?) Дякую за відповідь
-
Що таке заявка на біометрію???
-
Тобто запис на біометоюрію, ну Львові приймались заявки на 1 особу, тому записуватись потрібно кожному
-
для призначення дати подачі біометрії у Львові
-
Люди, щоб зареєструватись на біо в Львів пишете до 5 осіб одним листом і поставлять на одну дату вас.Крапка. І не видумуйте тут різні.....І не тільки дату,а й і час може бути навіть один. Сьогодні прийшли листи на 11 травня.
-
Якщо у вас сімейна віза, треба вказувати в одному листі кожного члена сім‘ї який здає біометрію і додавати запрошення на біометрію двох людей Ми вказували різні пошти в листі, мою і чоловіка Нам прийшло окремо на мою та його пошту лист з датою та часом І окремо записали мене та його, але на один час та дату
-
Не дезінформуйте людей. Ми з чоловіком маємо заяви в одній групі, запис на біометрію дали на двох одразу та на один час з одним номером. Все здали без питань
-
Виходить що у нас тепер будуть різні дати? Просто там було вказано що якщо подаємось як група то всі мають бути одночасно... виходить зараз мені потрібно відправити окрему заявку на запис для чоловіка?
-
Його емайл перевірте, якщо ви вказали його емайл в листі,папку спам також чекніть
-
Я саме так і зробила, одним листом, прикріпила його і моє запрошення. Та різні емейли. А дата і час прийшла тільки мені. Що робити в такому випадку?
-
Чомусь людині чоловіка не вказали. Таких агресивних до Канади не пускають😊
-
Дякую! Я зараз ще раз перевірила... я в його милі одну літеру неправильно написала...точніше т9 виправило а я не побачила... тепер через підтримку потрібно дізнаватись? Бо смс йому на мобільний приходило з підтвердженням, значить все добре, просто ящик неправильний
-
Я так поняла, что с Берлина, например, отправляют в Австрию. Скоро получите, не волнуйтесь.
-
Якщо нічого немає, подзвоніть у Львівський візовий та спитайте, чи двох вас записали
-
Дуже вам вдячна!✨❤️
-
Так, просто на гарячу лінію подзвоніть та дізнайтесь, чи все ок та чи записали його Але якщо є смс, то все має бути добре!)
-
Хто планує летіти чи хотів би - напишіть мені. Купую вам квитки! Маю роботу!
-
вся інформація написана на сайті.
16 Jan 2023, 06:08
187801/286191
17 minutes ago