UA to Canada CUAET
-
указать это в вопросе про отказы, запреты и депорт
-
Привіт! А є хтось, хто пройшов медичний тест пізніше, ніж за 90 днів? Якщо так, то які наслідки? Можуть скасувати ворк перміт?
-
Записался в консульство Украины в Оттаве на получение загранпаспорта. Позвонил им сказали нужно в Торонто т.к. я живу в Виннипеге. Есть разница где попасть в консульство?
-
Збираюсь їхати в Канаду на останні гроші.Підскажіть, яку провінцію вибрати, де допоможуть з роботою?
-
t.me/UAtoCanada/143147
-
У мене є подруга яка майже с початку війни тут,вона не пройшла Прийшов той лист і всьо Шо за міри приймуть не ясно Ну може то випливе пізніше,хто зна🤷♀
-
Нормально всё было, Тбилиси-Стамбул-Франкфурт-Ванкувер, потом уже в Канаде вклеил визу в паспорт
-
Дякую! І вона і через 60 днів не пішла? Має випливти, мабуть, адже дані заносять в базу)
-
Добрый вечер ,подскажите кто-то летал с визой без фольги ,расскажите про свой опыт ,кроме письма которые пришло на почту ничего больше не надо?
-
ага, зрозуміло, дякую)) успіху подрузі!
-
Ну ні..вона вже рік тут Але зараз збирається піти, може там їй щось буде Я не знаю🤷♀
-
Есть такое понятие, как консульский округ. Если консульств одной страны несколько, то за ними закреплены определенные территории. А зная наших, упрутся и вас не примут, потому что консульский округ не тот.
-
Підкажіть як вам вдалось записатись? Ну вже котрий місяць ніяк не можу записати маму. Немає вільних слотів.
-
Із Альберти літали в Оттаву замовляти паспорт доньці, все норм, документи прийняли без питань
-
Будь ласочка, підкажіть, як вдалось записатись на оформлення закордонного паспорту?
-
слоты могут появляться с 12.00 в субботу и в 19.00-20.00 среди недели
-
То було дуже давно, ще в листопаді зловила віконце на лютий. Просто відкривала кожного дня сайт і перевіряла всі міста і Едмонтон і Торонто і Оттаву, з останньою пощастило
-
хоть город напишите, может кто подскажет а вообще, почти все визовые/тур агенства занимаются этим
-
Доброго дня. Хтось відправляв Паспорт на вклейку візи з України кур'єром? Може когось порекомендувати? Дякую
-
Добрий ранок Нагадайте що входить в пакет документів для відправки дитячих паспортів?
16 Jan 2023, 06:08
188376/286339
about an hour ago