UA to Canada CUAET
-
Тільки назад вам треба сплачувати дві доставки. Бо по приїзду в ВЦ паспорти прямують кожен своїм шляхом. До різних офіцерів. І можуть повертатися в різний час
-
можно. обратную доставку оплатить каждого паспорта все равно придется. назад их могут в разное время отправить по мере осуществления вклейки визы
-
Добрий день! Відправила паспорт дитини до Варшави на Хлодну 51. У грудні відправляла свої документи за цією адресою. Документи повернулися назад з позначкою, що адреса не дійсна. Підкажіть, будь ласка, адресу ВЦ у Варшаві, не можу знайти інформацію
-
visa.vfsglobal.com/pol/pl/pol/ Порекомендували цей сайт, але не можу знайти адресу
-
Где вы делали биометрию?
-
от 1дня до год+. полный рандом
-
Доброго дня) підскажіть, будь ласка, який термін може бути на запрошення на вклейку візи? Біометрику здавав 30 січня Дякую!
-
У Львові
-
як записатися у відні на біометрію, воно не дає вибрати центр. перейшла та зарееструвалась vfsglobal (Apply for VISA to CANADA In AUSTRIA)
-
I really appreciate all his efforts with the little investment of $500 with joy all over me after withdrawing $13,000 through the help of Mr. Frederick. t.me/+KVu02hNbCr04MTM0
-
Доброго дня! Я в Польщі, хочу відправити паспорт до Варшави на вклейку. Прийшла на почту, а вони мені кажуть, що я повинна оплатити на рахунок канадського консульства за зворотню доставку, а не їм на почті, і що у консульстві є свій кур'єр, який це відправляє назад. Що я маю робити? Підкажіть.
-
Добрый день! Скажите, писать в кризисную форму только на английском языке, на русском нельзя? Спасибо
-
Статус в кабінеті перевірте Але за 3 місяці 100% віза давно вклеєна, якщо був весь пакет документів
-
Добрый вечер.Подскажите пожалуйста.Родители находятся в Польше,и отправили паспорта на вклейку визы.Ожидают паспорта больше 3ех месяцев.Как им найти паспорта,или узнать в каком статусе они находятся.Спасибо
-
Спасибо
-
Napishyte v etot perevodchik on rabotayet ochen, ochen khorosho i otpravte na angliskom buet prostey : www.deepl.com/translator
-
По трек-номеру на сайте визового центра. Или написать в визовый центр на мейл на английском языке. Или позвонить по телефону, есть украиноговорящий оператор.
-
Раз вы только добавились - прочитайте пожалуйста внимательно закрепленное сообщение, там есть ответы на все вопросы, и на ваш в том числе
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Warsaw
-
Дуже дякую!
16 Jan 2023, 06:08
188934/286403
20 minutes ago