UA to Canada CUAET
-
Дали візу дитині і навіть дали без дозволу 2 батьків, ( знаходились на той час в окупації, був лише паспорт, свідоцтво про народження не було.
-
Нет, не предлагает, дальше все на общих основаниях
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто-то подавал паспорт на вклейку в Чехии? Нужно ли регистрироваться для подачи? На сайте вроде нет
-
Доброго дня! Підскажіть будь телефон фірми через яку відправляли паспорт. Дякую
-
Привет всем, я подал заявку 22 октября 2022 года, биометрию 7 ноября 2022 года и я не получил ответа до сих пор, я даже не могу войти в свою учетную запись, есть ли у кого такая же ситуация?
-
Таке питання: 1) чи можна відправити дитячі паспорти без запиту поштою зі Словаччини/Чехії до Варшави якщо у батьків уже є візи? 2) Чи можна паспорти забрати collection особисто а не через зворотню доставку курєром, тільки по Польщі відсилають...? 3) якщо не схвалять то куди відправлять паспорти в консульство зразу? Чи їх можна буде особисто забрати collection у центрі у Варшаві? В кого який досвід? І як воно краще... Дяка...
-
Добрий день .Виплати 3000тис продовженні до 31 го березня чи 30 липня?
-
Теж цікавить
-
Там все доволі просто
-
В закріплених є інформація
-
Подскажите пожалуйста проверенных людей или агенств через кого можно подать документы на CUAET to Canada
-
Добрий день. Є український закордонний паспорт. Перебуваю в Криму. Потрібно відвідати Туреччину за українським закордонним паспортом (зробити дитині документи), і повернутися назад до Криму (через Сочі). Мене пустять на територію РФ з українським закордонним паспортом? Ще є російський паспорт.
-
Чего? 🥲