UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! При подачі потрібні: 1. consent form, 2. passport collection, 3. паспорт А при отриманні потрібно мати при собі: 1) довіреність на людину, яка буде забирати паспорт, 2) копія першої сторінки паспорту людини, чий паспорт забирають, 3) Паспорт людини, яка забирає 4) підтвердження запису на отримання паспорта
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, якщо забирати паспорт іншої людинки з візового центру ,що для, цього потрібно пред'являти? (в консенс формі вказане моє ім'я) достатньо фото паспорту тієї людини? Дякую
-
Я на сайте вфс Глобал нашла бланк
-
Дуже дякую. А довіреність можна в довільній формі написати?
-
Можно пройти в другой стране. Нужно уложиться в срок 90 дней.
-
Доброго дня. Сталась наступна ситуація, знайомі приїхали на кілька тижнів в Канаду але змушені були повернутися у Європу. І не здали медичний екзамен, а його потрібно здати до 90 днів, а вони планують повернутися пізніше, коли вже пройде цей термін. Наскільки знаю, медичний екзамен можна здати і в іншій країні. Чи буде достатньо його здати в іншій країні, щоб не втрати дозвіл на роботу?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста. Возможно ли получить PR в одной провинции, работая удаленно на другую?
-
Vfs global в Варшаве.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста куда отправлять паспорта на вклейку в Польше? Заранее спасибо ☺️