UA to Canada CUAET
-
Отказ пришло Каму не буд етом програме?
-
𝗍𝗁𝖺𝗇𝗄 𝖦𝗈𝖽 𝖿𝗈𝗋 𝗌𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖿𝗂𝗇𝖺𝗇𝖼𝗂𝖺𝗅 𝖬𝖾𝗌𝗌𝗂𝖺𝗁 𝗍𝗈 𝗁𝖾𝗅𝗉 𝗆𝖾 𝖺𝗇𝖽 my family , 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗋𝖾𝖼𝖾𝗂𝗏𝖾𝖽 𝗆𝗒 𝗉𝗋𝗈𝖿𝗂𝗍 𝗌𝗂𝗋 , 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗍𝗂𝗆𝖾 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝖾𝖽 $1000 𝖺𝗇𝖽 𝖨 𝗀𝗈𝗍 $12710 𝗂𝗇 𝗋𝖾𝗍𝗎𝗋𝗇 , 𝗍𝗁𝖺𝗇𝗄 𝗍𝗈 𝖬𝗋 𝖩𝖺𝗆𝖾𝗌 𝖶𝗂𝗅𝗅𝗂𝖺𝗆 𝖿𝗈𝗋 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝗂𝗇𝗀 𝗆𝗒 𝗅𝗂𝖿𝖾 𝖦𝗈𝖽 𝖻𝗅𝖾𝗌𝗌 𝗒𝗈𝗎 𝖺𝗇𝖽 𝗒𝗈𝗎𝗋 𝖼𝗈𝗆𝗉𝖺𝗇𝗒 t.me/joinchat/Hl-kxAYi-HMwMTk0
-
Вже місяць як паспорт передано кур'єру на видачу, немає ні єдиного звуку від нього, в когось були такі ситуації? Відправлено кур'єром з Варшави
-
@mauiwawie Добрго Мая, перепрошую, я трохи заплуталась. Знаю, що Ви знаєте відповідь) Паспорт закінчується, віза стоїть до 25.07.2023 року Як краще вдіяти? Якщо продовжити термін паспорту, то wp видадуть довший, але я не зможу змінити тоді паспорт на новий і не зможу влітати- вилітати з Канади, тому що віза буде завершена. Якщо термін не продовжувати- там треба буде дуже швидко щось вирішувати з новим паспортом, то теж можуть бути проблеми з цим.. Новий паспорт, щоб податися наново до 15.06 змоги немає… Як ви бачите вирішення цього питання? 😕
-
чому ви не зможете отримати новий, якщо продовжите старий?
-
Тому що не раніше ніж за 2 місяці до занесення можно на новий подати..
-
через страйк, який нещодавно почався, навіть не уявляю наскільки довше стане.
-
це зрозуміло, я про те, що ви спочатку написали. мені не дуже зрозуміло, що ви маєте на увазі під «вп видадуть довший, але змінити паспорт на новий не зможу» у вас в будь-якому випадку тільки два варіанти — отримати новий паспорт, або його продовжити до приїзду в Канаду. як вам буде зручніше, так і робіть. але вʼїхати потрібно доки діє віза.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/labour-disruptions.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/labour-disruptions/faq.html
-
У меня загран 11го года со штампом (не био), сделал новый загран, в него вклеил визу... По закону можно иметь два заграна!! во вторых я так понимаю срок который дает штамп не считается про "до окончания действия". Лучше всего вы можете данный вопрос на горячей линии дмсу узнать :) Вопрос лишь по большей части в вашем комфорте.... Виза у вас "поджимает по срокам". А новый загран в дп документ быстрее сделать, чем в Канаде нынче... Но у вас много времени на это)
-