UA to Canada CUAET
-
Надаємо послуги чоловікам з офіційним перетином кордону. за детальною інформацією в лс
-
Дадут
-
Привіт 👋 Питання до тих, у кого шлюб з громадянином іншої країни (не українці) Читала в чаті, що дехто чекає візу вже рік. У нас така ж ситуація. Чекаємо вже рік…. Я отримала (українка), чоловік - все ще ні. За цей рік біло 3 додаткові запити щодо документів. Все надіслали. Але все ще немає ніякої відповіді. Підкажіть, які ще докази ви надсилали? Може, у когось була подібна ситуація і ви надіслали якісь документі і врешті решт дали візу чоловіку/жінці? Можна в приватні написати. Дякую всім за інформацію
-
Пришли запросы на вклейку детям 21 апреля,нам пришли в сентябре биометрия была в августе. Уже и не надеялись…
-
Мне пришло письмо об окончательном решении (паспорт на вклейке)
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, отримали візи, плануємо виліт. Як і де шукати квитки за найкращими цінами?
-
youtu.be/DSPOjReHWFo
-
Привіт, якщо найкраща ціна - це найнижча - то tickets.ua Якщо щось дорожче і оптимальніше - одразу на сайтах перевізників. Дививсь за місяць льот з однією пересадкою до Ванкувера - було 1300 за економ без багажу. На tickets за 2 білета без багажу було 60 тисяч з 2ма пересадками
-
Мені подобається шукати квитки в Google Flights. Але купляти раджу напряму у авіакомпанії, хоча це може бути дорожче
-
Всім доброго дня. Підкажіть будласка, якщо дитині 14 років біометрію ми не робили,заявку оформили на загранпаспорт дружини, тепер маємо на дитину загранпаспорт,мої дії тепер треба змінити дані в кризовий формі.Вірно я розумію?
-
Да.
-
Вы анкету ребенку с его данными делали на паспорт жены?
-
Доброго дня. Хотів би знати якщо я маю інсулино діабет яку допомогу дають у Канади
-
Кто нибудь знает какой курьерской службой отправляют паспорта из Вены?
-
Дякую за відповідь.
-
Добрий день. Можливо, питання моє питання не зовсім вагоме, але все ж: коли я заповнювали інформацію про себе на сайті, щоб отримати візу, я вказала теперішнє місце роботи. Але наразі я отримала посаду асистента вчителя, так як до цього я була просто волонтером. Чи треба про це повідомляти? Чи це не грає вагомої ролі? Наразі маю 2 роботи тепер. Моя заява ще розглядається. Буду вдячна за відповідь.
-
Кто-то уже подавался на PR после CUAET?
-
нет, не нужно
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка. Чи означає дане письмо те, що вже можна забирати паспорт з візового центру?
-
Ще не можна. , чекайте на повідомлення де буде написано ready for collection , лише тоді паспорт готовий , і його можна отримати
16 Jan 2023, 06:08
190163/287178
about an hour ago