UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
Да, я когда подавала, девушка рядом спросила, ответ был 10-15 дней Я уже смирилась, но хотя бы маякните что не потеряли паспорт 🤣 они как-то очень беспечно к такому документу относятся
Вечером отпишитесь пожалуйста как пройдёт
-
У кого-то такое было : в IRCC написано виза одобрена, но спустя три дня приходит сообщение с заголовком other , сообщение это не открывается.
-
о, в мене та сама проблема.:( можливо, через те, що ви натиснули в листі "confirm appointment"? типу вже підтверджене неможливо скасувати?..
-
Доброго дня! Хто здавав біометрію у Варшаві 6 квітня? Чи вже є якась відповідь?
-
Что приняли биометрию и разрешение на работу
-
Доброго дня! Якщо біометрію здаю у Польщі, чи можна потім відправити паспорт з України в Польщу у візовий центр? Чи обов’язково їхати у Польщу знову і відправляти паспорт? Хтось стикався з цим можливо ? Дякую !
-
Був лист на мейл, чи в особистому кабінеті тільки зміни? І через скільки часу
-
пошукайте в чаті, про це багато пишуть. зокрема про те, що з України неможливо зараз надіслати поштою паспорти.
-
В письме подтверждении есть линки на отмену.
-
Здавали 05.04 Тихо. Тільки листи з підтвердженням про здачу і ворк перміт в електронному вигляді
-
Ці лінки на ту ж саму сторінку с тією ж помилкою :(
-
Привет,кто заполнял форму,можна так заполнять?
-
У нас тільки в кабінеті зміни, що біометрія прийнята, але листів жодних, мабуть вони зараз не запрошують паспорти, щоб розгребсти трохи ті, що вже є)
-
Одному человеку из 6 уже пришёл
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи в Бухаресті вклеюють візу чи потрібно надсила паспорт в іншу країну?
-
Инструкция по отправке паспортов
-
В Бухаресте вклеивают визы, они есть в списке
-
Письмо на эмейл, через сутки о подтверждении биометрии и разрешение сегодня утром. А у вам что-то приходило?
-
Нічого
19065/286098