UA to Canada CUAET
-
Добрий день , підкажіть хто летів ,. Як що час на пересадку 2 години , його вистачить ? Дивлюсь на варіант Варшава - Вінніпег. Пересадка в Торонто . Може хтось має досвід .
-
Для получения ворк пермита двух часов маловато.
-
Да, в первом аэропорту. Да, пограничная служба работает круглосуточно.
-
Його потрібно отримувати в першому аеропорту ? Бо в Торонто , я що я оберу цей рейс ми прилітаєм в 20,45 , чи вони будуть працювати в такий час ?
-
Доброго дня! Есть ли те кто занимался подтверждением диплома ВЕТЕРИНАРа в Канаде?
-
Не може, на літак не посадять
-
Думаю не буду ризикувати . Візьму той що з пересадкою 12 годин . Тим більше як вони оформлюють документи вночі теж ,, діти відпочинуть , може навіть посплять . Ще й маю двох котів сфінксів ..там з ними теж можливо окремо реєстрацію будем проходить . То ж о 20,45 прилетимо в Торонто , все там зробим і в 9.05 виліт в Вінніпег . Тим більше що нас троє дорослих . За півтори години не знаю чи впораємося . А 12 годин 100 % вистачить ))
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка скільки, часу чекати після цього листа на візу ? POE Introduction Letter-WP
-
Подскажите пожалуйста, для того чтобы забрать вклеенный паспорт, нужно обязательно ждать письма от VFS global, что паспорт готов, чтобы забрать? Мы с девушкой подавали вместе паспорта, ей пришло письмо, что можно забрать, а мне даже не приходило, о том, что мой паспорт получили. Но в аккаунте IRCC появилось Final decision. Your application was approved (что означает, что виза вклеена)
-
У вас в письме активная ссылка,чтобы добавить документы.
-
Добрый день! Подскажите а есть возможность связаться с IRCC напрямую. Паспорт уже 5 месяцев как отправлен в визовый центр, писали им они отвечали что паспорт отправн на вклейку. Сегодня позвонила и мне сообщили, что паспорт никуда не отправляли так как не оплачен платеж. Приходите заберите паспорт (