UA to Canada CUAET
-
От одного дня может занять и до бесконечности.
-
привіт! а чи хтось вже зміг пройти від початку до логічного кінця квест з подовженням дедлайну на здачу біометрії? посилання з invitation letter веде на сторінку з поясленням, а звідти на web form (ще з редіректом від початкового посилання), по ітогу здається треба вибрати щось з цього списку як місце, де вже просити подовжити
-
Совместные фото, брони отеоей, билеты, денежные операции, переводы и т.д.
-
А в каких случаях его можно проходить? То есть заранее можно, чтобы потом в канаде не проходить для устройства на работу?
-
Всем обязательно проходить медосмотр, у кого виза по программе CUAET. Можно до прилета, можно в течение 90 дней после прилета в Канаду.
-
Till date @Trader_Alexfx has been a great inspiration to me and my family. For a start I deposited $150 and after a work I get $2,000 return.he's accurate and reliability can't be compromised t.me/+CaYInwYnMpljYzE0 t.me/+CaYInwYnMpljYzE0
-
у вас в запросе паспорта должна быть ссылка на эту страницу - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html находите там Canada и увидите инструкции и адрес, куда нужно отправить паспорт.