UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка чи хтось подавався на cuaet, отримавши при тому статус тимчасово захищеної особи? Дякую
-
Доброго дня, отримав такого листа:
на скільки я зрозумів тут сказано що пасспорт "готовий для отримання". чи означає це що потрібно самому забрати? бо я відправляв поштою і оплачував зворотню доставку.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто подавався у Римі? Чи довго очікували на запрошення на відправку паспортів для вклейки візи? З 03.04. всю процедуру пройшли, отримали OWP. А самого запрошення ще й досі немає 🙄
-
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка! якщо у дітей прострочені заграни, як бути у заявці , програма не дає відмітити прострочений рік((
-
Нет.они сами все вам доставят.ожидайте еще одного имейла что паспорт передан в курьерскую службу и ждите курьера в ближ.дни
-
10днів
-
Доброго дня! Якщо чоловік зараз в Україні і буде виробляти візу іншою заявкою (так як не зможе здати біометрію найближчим часом). То як відповідати на запитання в анкеті чи чоловік will accompany you to Canada?
-
Ничего не делайте. Главное чтоб UCI был тем же
-
Я відповіла, що так! Бо він потім же з вами поїде, або приєднається…
-
Записались в субботу на первые часла мая, 4 человека
-
Загуглите список центров где можно сдать биометрию и там уже выбираете центр.
-
добрий день, підскажіть будь-ласка, де знайти інформацію про переведення українського студента в канадський вуз і чи це можливо? чи може хтось вже перевівся і знає корисну інформацію, буду дуже вдячна🥰