UA to Canada CUAET
-
На самом деле такой обязательной необходимости нет. Печати "бюро переводов" из условной Кацапетовки не особо впечатлят человека рассмотривающего документы. Знаю о многократных случаях переводов документов самостоятельно без заверения. Отдельная история, что перевод должен быть сделан человеком, достаточно хорошо знающим инглиш и понимающим как правильно переводятся слова не имеющие аналогов в словаре. Резюмируя, для обычного обывателя - проще отнести в бюро, для понимающего что делать или имеющего такого знакомого - можно и самому
-
Не буду сперечатися, можливо Ви маєте на увазі у майбутньому, та для отримання CUAET самопереклади приймалися та візи отримували ще минулого року. А можливо щось змінилося останнім часом, я цим не займаюся та також відносив до бюро. Але точно знаю людей що зараз вже у Канаді та робили це самі
-
навіщо вам подавати заново заявку, якщо віза ще стільки часу діє? процесу переклеювання немає, тільки нова подача на візу. не бачу ніякого сенсу щось робити з візою. тим більше, що віза — це просто документ для вʼїзду, коли ваш ворк перміт закінчиться, вона вам ніяким способом не допоможе залишитись в Канаді довше.
-
ваші слова про «печатку перекладача з «кацапетовкі», звучать дивно, тому що саме печатки і є підтвердженням certified translation, які вимагає Канада. так як нотаріус не потрібен, достатньо лише такої печатки. хтось взагалі без перекладу все завантажував і візу дали, у когось вимагають переклад. тому якщо є запит надати переклад, не бачу сенсу робити переклад самому і ускладнювати собі життя.
-
Вклеять Вам ту саму діючу візу в новий паспорт
-
Вопрос по совместным фото в контексте подтверждающих документов А подойдут ли совместные фото со штрафов за превышение скорости? Нотка юмора присутствует, согласен, но как-то в последние годы увязли в быту, да и «себяшки» делать не любители) Или принимающая сторона может посмотреть на это с другой стороны, мол «нарушают закон, правила, негодяи, - фиг им, а не виза»?
-
Я бы очень не рекомендовала. К тому же такие доказательства вряд ли будут достаточными
-
Это скорее всего оплата за обратную доставку паспорта.
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка Потрібно забрати свій паспорт в Гаазі Мені треба назначати зустріч, чи можно в робочі часи приїхати та забрати? Дуже дякую завчасно!