UA to Canada CUAET
-
Ждите когда все выйдут с выходных 🤷♀️ тогда ситуация прояснится
-
Тоже со Стамбула высылал?
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка Потрібно забрати свій паспорт в Гаазі Мені треба назначати зустріч, чи можно в робочі часи приїхати та забрати? Дуже дякую завчасно!
-
Нет. С другой страны соседи с Турцией.
-
visa.vfsglobal.com/nld/en/can/book-an-appointment Если тут нет пункта записи на passport collection то можно прийти без записи
-
Всім привіт. Як написати у кризову форму для подовження терміну дії листа на біометрію? Не вкладаюсь у 30 днів. Дякую
-
Дуже дякую💙 А мені на пошту чи в кабінет прийде підтвердження подовження терміну подачі біометричних даних?
-
Привіт, скажіть як записатись на біометрію в Варшаві зараз? Через vfs global?
-
Закрепленный пост прочитайте
-
Да через vfs global
-
Добрый день Интересует вопрос: Те, кто под защитой в Германии и получают CUAET в Канаде - теряют статус в Германии или нет? Слышал что в Чехии люди теряют статус
-
Привіт, чи є випадки що дружині дали запит на вклейку а чоловіку ні і коли написали в кризову форму, то одразу дали і чоловікові запит? Скільки зазвичай треба чекати щоб другій людині дали запит на вклейку?
-
Такі випадки постійно Ні не бувало,всі пишуть в кризову форму і у них одна відповідь на всіх "очікуйте" І там у всіх дуже терміново треба вклеїти візу І це може бути довго,в незалежності від того що ви туди напишите🤷♀
-
Добрый день, есть ли здесь те, кто делал med exam в Софии в Болгарии?
-
Прислали форму
-
У всех))) либо ждать,либо без запроса отправлять на вклейку с визами родителей
-
Доброго дня! В мене і в чоловіка давно паспорти з візами, а дитині 6 років ніяк не приходить погодження на вклейку візи, вже 7 місяців. В когось так було, що робили?
-
Извиняюсь за тупой вопрос, я правильно понимаю что если заполнил анкету и сдал биометрию, то можно отправить паспорт на вклейку до 24 года?
-
Тогда смогу помочь ) аналогичная ситуация была, сделала копию визы папы, свой request, написала письмо офицеру и отправила в Варшаву без запроса , дети получили визы
-
Скоріш за все не встигну це зробити(
16 Jan 2023, 06:08
191557/287142
about 2 hours ago