UA to Canada CUAET
-
Записались в субботу на первые часла мая, 4 человека
-
Загуглите список центров где можно сдать биометрию и там уже выбираете центр.
-
добрий день, підскажіть будь-ласка, де знайти інформацію про переведення українського студента в канадський вуз і чи це можливо? чи може хтось вже перевівся і знає корисну інформацію, буду дуже вдячна🥰
-
Так это я нашёл. Я не могу найти, где сделать апоитмент в посольство на биометрию. ))
-
відкрийте листа запит на біометрію, і почитайте😉
-
майже все як описано в статті www.am22tech.com/ca/vfs-message-meaning/#9-dispatched
-
Біля ж.д.вокзалу в Перемишлі є проста пошта польска,там замовляєте на касі такий спеціальний конверт,лист страхують і висилають пишуть Вашу ел.адресу і Вам на ню прийде лист про відправку.Я правда з Варшави відравила нині.
-
Та наче відкривав )) Подякував, подивлюся ще )
-
там є посилання, зайшов замість вас, будете винні)) www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, можно ли сделать med exam не в Канаде, а в другой стране? Или может кто-то делал? И надо ли детям это делать? Звонила в клинику в Бухаресте, они ответили : Please send by email coppies of your passports, the request from IRCC for the medical exam and a mobile number where we can contact you. Please have in mind that we are located in Bucharest, Romania. Когда приходит этот request for med exam?)