UA to Canada CUAET
-
Так это я нашёл. Я не могу найти, где сделать апоитмент в посольство на биометрию. ))
-
відкрийте листа запит на біометрію, і почитайте😉
-
майже все як описано в статті www.am22tech.com/ca/vfs-message-meaning/#9-dispatched
-
Біля ж.д.вокзалу в Перемишлі є проста пошта польска,там замовляєте на касі такий спеціальний конверт,лист страхують і висилають пишуть Вашу ел.адресу і Вам на ню прийде лист про відправку.Я правда з Варшави відравила нині.
-
Та наче відкривав )) Подякував, подивлюся ще )
-
там є посилання, зайшов замість вас, будете винні)) www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, можно ли сделать med exam не в Канаде, а в другой стране? Или может кто-то делал? И надо ли детям это делать? Звонила в клинику в Бухаресте, они ответили : Please send by email coppies of your passports, the request from IRCC for the medical exam and a mobile number where we can contact you. Please have in mind that we are located in Bucharest, Romania. Когда приходит этот request for med exam?)
-
@aborozdykh хочу сказать огромное спасибо. Я сидел без биометрии в профайле с 21 марта. Писал, звонил но все безуспешно. Сегодня пошел по совету снова сдал биометрию и о чудо. Не успел я выйти из посольства как биометрия появилась в профайле за сегодняшнюю дату. Куда делась биометрия от 21.03 осталось тайной. Двигаемся дальше)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався. Як правильно заповнити заявку на виїзд для дітей? Закордонного паспорта не мають, лише свідоцтво про народження. При заповненні заявки є графа де потрібно вказати термін дії документу, а свідоцтво немає терміну дії, а це поле обов`язкове до заповнення.
-
Платний.