UA to Canada CUAET
-
прохання
-
Підкажіть будласка що означає цей лист, це відмова чи прохання про додаткові документи?
-
возврат какого налога?
-
Доброго дня! Знаходимось в Україні. У мого сина вже є вклеєна в паспорт віза visitor visa CUAET. Оскільки син вступив до канадського університету, подали його на Study Permit. Сьогодні отримали passport request, тобто знову треба паспорт на вклейку. Мені вдалося тільки взнати, що це нововведення, і до травня не було такої вимоги, діти просто отримували Study Permit і в'їзжали в Канаду за візою CUAET, маючи при собі додатковий Study Permit. Може, в когось є інформація щодо цих нововведень, бо на сайті IRCC ніякої інфи немає. Я не розумію, чи анулюють сину його CUAET візу, і матиме їхати за студентською? Що в такому випадку робити з медстрахуванням і одноразовими виплатами?
-
t.me/canada_cars вам сюда - мы только два дня назад там обсуждали переезд из Онтарио в Манитобу. но насколько я знаю возврат RST существует не для этого. а избежать оплаты двойного налога можно, если вы владели машиной хотя бы 30 дней до переезда - тогда вы в Манитобе PST не будете платить. либо не регистрируя ее в Онтарио вообще
-
зачем подтверждать, что он НЕ является? если вы про детей - то до сих пор никому не надо было доказывать
-
Доброго дня. скажіть як можна підтвердити, що член сім'ї громадянина України до 22 років не є чоловіком чи партнером із цивільного шлюбу? може, були в кого подібний кэйс? Чи це не треба доводити? Дякую
-
ніяких нововведень немає — ви подались на стаді перміт за межами Канади, для вʼїзду потрібна віза. вас попросили паспорт для вклеювання візи. потрібно було просто приїхати в Канаду і подаватись на стаді перміт всередині Канади (але це займає деякий час).
-
нет, не нужно
-
Так про дiтей . у запиті procedural fairnass у пункті Б про дітей написано-молодше 22 років і не є партнером або чоловіком із цивільного шлюбу. Ви думаєте, це не треба доводити? ну наприклад довідкою за місцем прописки що не перебуваєш у шлюбі.
-
если вы про детей - ничего доказывать не надо. вы же в анкете ребенка и так все пишете про его семейное положение