UA to Canada CUAET
-
последнее, там где else
-
Дякую. Що саме я можу вибрати у формі кризовій? Там є список, мені вибрати Make changes to my application?
-
Каждый член семьи имеет отдельную заявку , неважно 18 или новорожденный ) можно с одного кабинета
-
Он и после 18 остаётся членом вашей семьи 😄 Можете добавить в семейную заявку, но анкету на каждого отдельную нужно) на всякий случай напомню))) (До 22 лет дети в Канаде)
-
Здравствуйте. Подскажите, если ребенку 18 лет. При семейной подаче он остается членом семьи и дюилет прицепом с семьей или подаётся отдельно?
-
Доброго дня! Подавали в одному кабінеті заявки на всіх членів сім‘ї… Дитині дали дозвіл, відкрили візу, батькам ні. Вже рівно рік часу (реєстрували заявки ще в квітні 2022). Двічі писали на критичну форму. Що може бути причиною?
-
Спасибо
-
Это что?
-
Доброго дня! Підскажить будь ласка. Віза відкрита усім членам сім’ї. Усі разом повинні їхати? Тому що мій муж іностранець повинен пройти співбесіду для підтвердження робочої візі.
-
Що потрібно для того, щоб забрати паспорт у Німеччині?
-
Зверніться до посольства та зробіть транзитні візи Франції. І не буде вам ризиків
-
Дякую. Не підкажете,як швидко вони відповідають? Бо 14 робочих днів то дуже багато (
-
мне через 2 недели ответили
-
Заявку
-
Подскажите до 15 июля- нужно успеть заполнить заявку или сдать биометрию в том числе?
-
Ми біометрію здали через 6 міс, після підтвердження Все добре В кризову форму не писали
-
Але якщо в мене прохання продовжити дозвіл на здачу біометрії, і за 2 тижні кінцевий строк пройде, то чи приймуть вони?
-
Так правила змінилися.. хто після 31 березня, то 30 днів і все.
-
Зачем вам их ответ? Запишитесь на тот день в который сможете пойти сдать био, отправьте скрин записи и напишите, что не успели в срок.
-
І де ви таке прочитали?
16 Jan 2023, 06:08
192307/286998
about an hour ago