UA to Canada CUAET
-
апдейт по паспорту в Финляндии. от личной сдачи паспорта в визовом центре до получения сообщения «можете забрать паспорт» прошло целых две недели. сдан 29 марта, сообщение о том, что можно забрать - 11 апреля.
-
Вьетнамский.
-
Добрий день.Підскажіть, будь ласка, чи можна передати паспорти для візи кур'єром, самій перебуваючи в Україні? Чи не виникне потреба особисто отримати паспорти ?
-
Нет, нужно переводить НЕ на языки страны.
-
Теж про це питалась, то кажуть, що це і дорого і проблеми можуть виникнути
Рекомендують знайомим в Польщу передавати автобусом і вони вже будуть відправляти
Я у всякому разі так буду робити
-
-
Я розумію, що дорого..Але мене цікавить чи не буде проблемою те, що я буду перебувати в Україні і чи не виникне потреба отримати паспорт особисто ( в цьому випадку я не зможу перетнути кордон без паспорту)
-
Я вже тиждень чекаю на запит. Віза відкрита owp з 3.04. Досі чекаємо
-
Забей, сарказм такая штука, не все понимают.
-
Сподіваюсь на це принаймні
-
<режим_зануды> CUAET — это программа для получения гостевой визы с открытым разрешением на работу для граждан Украины и членов их семей</режим_зануды>
Ограничений относительно статуса гражданина Украины в другой стране мне в условиях этой программы не попадалось.
-
Ні яких проблем, необхідно просто мати надійних знайомих з прстійною адресою. Ми передали друзям автобусом паспорти і гроші, вони заплатили, вклади квитанції і відправили з території Польщі. Сьогодні курьєр доставки повернув на польску ащресу пспорти, все окей.