UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, можливо хтось буде їхати з Словакії до Калгарі або ближайших міст найближчим часом?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка 🙏 може у когось є ліцензований міграційний адвокат, комусь допоміг з питанням.🙏🙏🙏 в Торонто.
-
Если вы не покидайте транзитную зону, то никаких проблем не будет
-
Доброго дня всім вже були в стрічці питання по простроченому безвізу, і як хто вже полетів до Канади що в аеропорту говорили щось відносно того чи просто випустили
-
Подскажите, а как быть если нужно из Канады смотаться в Европу? Pesel по идее закончился, т.к. более 30 дней вне Польши, а без виз 90 дней ещё не обновился.
-
Лететь в страну которая не в шенгенской зоне, Болгария например
-
Ну у вас есть песель укр? Он позволяет легально находится в Польше.. а исходя из этого и вопрос при вылете никаких быть не должно
-
Привіт всім! Здається будинок в Vaughan на 4 спальні (2,5 в/кімнати) з 17.07 по 31.08, все включено. Ціна в особисті Квартира на Thornhill на 2 спальні (2 в/кімнати) з 17.07 по 31.08, все включено. Ціна в особисті Квартира без мебелів 2 спальні (2 в/кімнати) на рік, 3000$/міс на Bathurst/Center, Toronto Кому цікаво пишіть будь ласка в особит
-
Я говорю про Польщу чи в аеропорту, в Варшаві ти маєш білет і візу в Канаду, що то і офіцери можуть зробити, чи просто випустять і все
-
Добридень! Підкажіть, будь ласка, де краще робити переклад документів(свідотсва о шлюбі) для додаткового запиту. Пишуть, що потрібний certified перекладач. Прочитав багато повідмолень через пошук перед тим як писати це повідомлення але нічого не знайшов. Дякую.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка. Заповнювала анкету на доньку на старий паспорт, прийшов запит на вклейку і ось отримали новий. Що треба зробити, щоб вклеяти візу в новий паспорт? Дякую
-
любое бюро переводов
-
привет, ребят что делать если заявку уже отправила, короче как понять что сообщение уже пришло
-
Пришло не переживайте ))
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, какие сроки даются для предоставления доказательств при дозапросе информации? Заранее спасибо.
-
У них раньше был срок на всё 30 дней, сейчас в письме ( на сына получила) нет срока. Но думаю не больше, чем раньше было
-
Что такое антикризисная система? 😳
-
Привіт. Відсутню інформацію я відправив через антикризову систему, він написав, що повернеться до мене протягом 14 робочих днів, але звідки він повернеться на сайті, де я застосував ircc?
-
ну..если я правильно поняла, что вы написали, то вам дадут ответ в течении 14 дней. Видимо в вашей анкете появятся обновленные данные, подпись, что данные получены или проверяются..как то так)
-
Я заповнив форум і додав файл на цьому сайті. Чи повертатимуть мені через систему відстеження заявок, чи ця криза має окрему систему?
16 Jan 2023, 06:08
192814/287386
about 5 hours ago