Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t521841253T Offline
    t521841253T Offline
    Popov Andry
    wrote on last edited by
    Если я уже 18 этого месяца еду сдавать биометрию а потом вклека визы успеваю ли ещё?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521841253T Offline
    t521841253T Offline
    Popov Andry
    wrote on last edited by
    Благодарю за инфу!!! Всем удачи и позитивчика))😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anafii M.
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Подскажите пожалуйста где скачать форму об изменении адреса. Подавался в ОАЭ, в данный момент проживаю в Германии. Мою анкету поставили под флажок ускорения рассмотрения так как подавал анкету ещё в начале 2022. Живу возле Кёльна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5885290574T Offline
    t5885290574T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Программа для тех кто является обладателем паспорта с тризубцем и членам их семьи,а этот круг уже гораздо шире
    1 Reply Last reply
    0
  • t687406413T Offline
    t687406413T Offline
    Поля
    wrote on last edited by
    Программа для людей, которые бегут от войны, ракет и пид@@@ов. Так себе позитивчик
    1 Reply Last reply
    0
  • t5473260285T Offline
    t5473260285T Offline
    Anna Kharchenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт, підкажіть будь ласка актуальний телефон візового в Варшаві, бо дзвонила на старий кажуть шановний клієнт ми не можемо прийняти Ваш дзвінок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Альона Бей💙💛
    wrote on last edited by
    Дюссельдорф Поділюсь своїм досвідом відправки паспортів на вклейку! Відправила 4 паспорти+ документи, які потрібні. Відправила все в одному конверті. Оплатила відправку на пошті 2,45€ (як звичайний лист відправляла) Вклала оплачені чеки зворотньої доставки по 29,40€ ЗА кожен паспорт! Через 3 дні зателефонували з візового центру і сказали, що вони отримали мої паспорти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anafii M.
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста где скачать форму об изменении адреса проживания?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ravil
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Хто може допомогти з питання візи? Виникла проблема. Від мене потребують завантажити повторно документи, а я ніяк не можу їх прикріпити знову, бо висвічується що ті попередні там вже є. Писав в IRCC і тиша. Буду вдячний за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6181935668T Offline
    t6181935668T Offline
    Canada Lover
    wrote on last edited by
    Так, приймуть. Якщо не встигаєте, то можна і поштою подавати, але подайте якомога скоріше. Пошта польська, доречі, працює дуже швидко. У мене з іншого кінця Польщі до Варшави документи дойшли менш ніж за добу. Тому їхати необов'язково, якщо ви знаходитесь у іншому місті. Якщо ви в Варшаві, то ось адреса - Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (“Blue Office 1” office part of the Blue City Mall, 2nd floor) Номер телефону VFS Global у Польщі - +48 221 530 042
    1 Reply Last reply
    0
  • t6181935668T Offline
    t6181935668T Offline
    Canada Lover
    wrote on last edited by
    visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services - ось сайт, тут є реквізити та сума за зворотню доставку, яку треба сплатити у злотих ЗА КОЖЕН ПАСПОРТ. Так, паспорти можна покласти в один конверт, не забудьте покласти квитанції про сплату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1183543793T Offline
    t1183543793T Offline
    Алла Голикова
    wrote on last edited by
    Всем привет, есть у кого зависали паспорта на вклейке визы в Анкаре? Вам также по е-мейл не отвечают, а по номеру говорят что нужно обращаться в посольство Канады, если таки да, то по какому адресу вы к ним обращались (мейл, телефон...) поделитесь пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    Тільки що зателефонував у Візовий Центр Канади у Варшаві. Напишу тут - може комусь знадобиться. Мене запевнили, що мій паспорт кур'єром доставлять мені на адресу, вказану у Consent Form і послуга доставки в них далі діє. Я питав про доставку конкретно по Польщі. Якщо у когось із вас інша ситуація, можете їм зателефонувати за номером +48 221 530 042 - там спочатку автовідповідач вам буде довго розказувати на трьох мовах, що треба перевірити інформацію на сайті, якщо хочете поговорити з оператором, не зважайте, в кінці вам скажуть що зробити для з'єднання з оператором. Хай щастить!
    1 Reply Last reply
    0
  • t372800684T Offline
    t372800684T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Всем привет! Заполнила заявку мамы еще летом прошлого года и тогда еще пришло письмо на биометрию. К сожалению небыло возможности ее сдать, а сейчас есть. Что делать? Ведь письмо получено год назад? Оно актуально?
    1 Reply Last reply
    0
  • t773767678T Offline
    t773767678T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Анкара Новин немає , на мейли не відповідають,на дзвінки  відповідь - чекайте ,нічим не можемо допомогти ,'🤷🏼‍♀️. Знайомі сім'ї ,які являються громадянами Туреччини , вклеювали прискорено за 2 неділі - з зоні землетрусу . Ті ж які з зони війни і закінчується віза , або контракт на аренду і без роботи тут і немає паспорта на руках, їм норм. Слів і нервів не вистачає! І не пишіть будь ласка -ми чекаємо більше. Ми теж чекали рік , а вклейка -це коли немає документа в руках місяцями
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    не нужно ничего менять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    noname
    wrote on last edited by
    Вы можете отправить в любой вфс свой паспорт и любое посольство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anafii M.
    wrote on last edited by
    Елена, Как это не нужно? Если придет подтверждение и поросят отправить паспорт на вклейку в посольство Абу-Даби, а я уже там уже не живу .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anafii M.
    wrote on last edited by
    есть не важно с какого посольства придет подтверждение, это письмо и паспорт можно подать по месту текущего проживания. Spasibo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Коуами Коуами
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, какой пасольства занимается обработкой заявки по Куает поданы с территории Польши?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags