UA to Canada CUAET
-
Друзі, що робити якщо не встигаємо подати паспорт по запиту в строк 30 днів? Хелп!! В кризову вже написали. Що ще можно зробити? Які наслідки і що робити потім якщо анулюють заявку ?
-
Усім привіт! А хто подавався на CUAET, запросили переклад свідоцтва про шлюб і народження дитини, де це краще зробити і в якому вигляді? - дайте, будь ласка, пораду в якому вигляді надати їм інформацію, - і в якій конторі переклад робити переклад і в якому вигляді? - чи підійде їм документ, якщо зробити онлайн на таких із гугла бюро перекладів
-
Хоч би так! Буду шукать інфу. Дякую !
-
Так ведь чтобы записаться,должно было прийти письмо с инструкцией,и до 17 лет сдавать Биометрию не нужно,я уже думаю написать в кризис форму,но не знаю как это правильно сделать,прикреплять этот скрин?
-
Доброго дня,підкажіть будь-ласка,що робити в такій ситуації,подались на CUAET сім’єю ,поки що мені одній прийшов лист-запрошення на вклейку.Так як там пише,що потрібно відправити паспорт на вклейку на протязі 30-ти днів,я не вкладаюсь в ці 30-ть днів,написала лист в кризовий центр,відповіли,що якщо я подавалась як сім’я або група,то ми маєм усі разом завести паспорти на вклейку.Що робити в такій ситуації,можливо хтось теж з тим стикався?
-
На сына не было Biometric Instruction Letter.
-
Звичайний переклад в пдф підійде
-
Дуже дивно! Взагалі то кожному має прийти Passport Request на вклейку візи. В нас така сама ситуація, я отримала і вже вклеїли візу, а чоловіку ще немає відповіді (запрос на паспорт). Якщо так, як ви написали, що вам відповіли, тоді всі члени родини мають відправляти свої паспорти з паспортом того, кому підтвердили. Але це не так.
-
Нет плохой репутации с быстрыми инвестиционными транзакциями dynamiccapitals.ltd
-
Скиньте пожалуйста пример письма, спасибо!
-
Трек присилає візовий, коли розпаковує вашу посилку і бере в роботу Visa Application Centre Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (“Blue Office 1” office part of the Blue City Mall, 2nd floor)
-
p.asia/aubf0 🥰
-
Добрый день моему супругу (иностранец)пришло письмо Procedural Fairness где просят предоставить право на участие в Cuaet,мы в анкетах прикладывали свидетельство о браке,но они его не видят и мы не видим куда его прикреплять,написано отправить в сроки а сами сроки не написаны,может кто то сталкивался?