UA to Canada CUAET
-
закрепленное сообщение вверху чата видите?
-
Добрый вечер А подскажите пожалуйста где указано что программу CUAET продлили до июля месяца Можете дать пожалуйста ссылку
-
Как отправить паспорт в Словакии на вклейку?
-
Привет) ребят это pasport request?
-
Ребята всем привет! Нужна помощь, заполнила анкеты для родителей им 64 полных года, в конце анкеты просит стандартные документы как у всех и фотографию! Подскажите ее обязательно подгружать?
-
Нет. Виза приходит в IRCC портал, так и подписано письмо originall passport
-
Сразу в день подачи отпечатков и фото мне пришло это, и валидность биометрических данных
-
Добрий вечір. В кого було або хтось можливо знає,ми із дружиною так сестрою здавали біометрію 4 квітня Після здачі біо їм на наступний день прийшло biometric validity letter Дружині та сестрі 11 травня прийшли Original Passport Request А мені 12 травня прийшов тільки biometric validity letter і чомусь у мене даста відправлення і дата що пітвердили 12 травня Коли мені приблизно може прийти Original Passport Request? Дякую.
-
Тобто фото можна не завантажувати, а то переживаю!?
-
розділ optional documents не обовʼязковий
-
Порекомндуйте будь- ласка авіа компанію де дешевше за все можна взяти квиток з Європи до Едмонтона , і з якого міста в Європі краще всього вилітати
-
Дякую
-
Коли завгодно, через 10 днів або через декілька місяців, у кожного індивідуально. Деякі люди вже майже рік чекають… ніхто вам не скаже… якщо ви збираєтесь вже вирушати до Канади, то напишіть в кризову, що дружині вже є віза а Вам ні и що ви збираєтесь вже їхати з дружиною але у вас нема візи. Можливо це прискорить!
-
Це все індивідуально
-
Зробіть закордонні Бо по таких документах вт не виїдете з України
-
З Лондона
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, можна заповнити анкету якщо звичайний закордонний паспорт, і у дитини тільки свідоцтво про народження.
-
Я це знаю Людина запитала з якого мicта краще всього вилетiти без жодних уточнень Ок,ще Рейк’явiк
-
Тільки в Лондоні треба транзитна віза, якщо я не помиляюсь
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
194105/287185
about 2 hours ago