UA to Canada CUAET
-
ВАЖНО Может кто то знает - получила CUAET год назад. Сейчас мне нужны некоторые данные которые я заполняла в анкете. Кто знает как их найти?
-
зв’язуйтесь тоді з візовим центром, де вона здавала відбитки. зазвичай вони дуже швидко з’являються в профілі, у вас вже занадто довго.
-
В анкете в личном кабинете. Анкету можно скачать в ПДФ
-
у візовий центр, вони відповідальні за взяття відбитків. колись у чаті така ситуація у когось була, наскільки я пам’ятаю, учасник повторно здавав відбитки
-
як зрозуміти “що вона дає”? це вимога, з якою ви погодились, коли заповнювали анкету. медогляд повинні проходити усі. в закріпленому повідомленні є розділ про медогляд.
-
Спасибо большое , уже разобралась
-
Раньше, до программы CUAET, вам без медосмотра даже визу бы не дали.
-
я вам вже написала — в закріпленому є розділ про медогляд. ознайомтесь з ним.
-
I clean at home, $25 per hour, 15 years of experience, I really like to clean. She worked at the Biosa System company. I have a resume. Who needs to clean a house or an apartment, write or call 587 969 4286 Прибираю вдома, 25 доларів за годину, досвід 15 років, дуже люблю прибирати. Працювала в компанії Biosa System. У мене є резюме. Кому потрібно прибрати будинок чи квартиру пишіть або телефонуйте 587 969 4286 Alberta Calgary!!
-
Є така історія. Візу отримав туристичну до кінця пасорта. Лист з Work permit, не приходив. Прилетів в Канаду(Торонто) 10.05.2023. Work Permit видали без листа. Бо тут часто пишуть, що без нього не будуть давати.
-
без листа давали і будуть давати, доки діє програма. коли не було відомо про продовження програми, ми казали про те, що буде потрібен цей лист після 31 березня.