UA to Canada CUAET
-
vfs так же как и остальные паспорта отправляют в канадское посольство на вклейку, где они все дружно пылятся у офицера на полке. Так что, мне кажется, это не важно лично вы им паспорт принесли или курьером. Такой вот турецкий рандом.
-
Підкажіть будьласка на яку адресу відсилати паспорт до Варшави для вклейки візи. Дякую
-
Всім привіт.Може хтось мав подібну ситуацію.Планую переїзд 2023.08 з Польщі до Канади Торонто. Mаю GUAET дія паспорта до 2024.03.Питання в тому як буде з візою work permit ?Я її отримаю до кінця дії паспорта а потім подам на новий паспорт в Торонто і як потім отримати work permit?Чи подати на новий паспорт у Польщі і їхати з двома паспортами але той старий паспорт мабуть анулюють 🤔 а там віза Guaet то не зможу з того паспорта скористатися.Як в цій ситуації ліпше зробити ?Якщо хтось так летів Дякую за інформацією.
-
бажано отримати новий паспорт до приїзду в Канаду, щоб одразу отримати вп на 3 роки. можливо мати 2 діючих закордонних паспорта.
-
Я можу відповісти тільки про новий паспорт - мій старый закордонний паспорт не анулювали, а залишили в мене. Хоча коли я отримав новий, старий був дійсний ще 2 тижні і в ньому не було діючих віз. Я робив новий паспорт через ДП Документ у Польщі. Тому думаю ваш старий також не анулюють, тим більше якщо у вас там є діюча віза
-
Добрый день) желательно, иначе не будет отображать большое количество приложений (в том числе некоторых банков, таких как RBC)
-
08.04 Biometric Validity Letter 11.05 Original Passport Request Подавалися сімейно, мені та дружині одночасно прийшли листи
-
У нас наоборот, мужчинам пришло через две недели после биометрии, женщине нет
-
Вам не Украина даёт визу, а Канада
-
2 недели между биометрией и паспорт реквест. Жена с ноября месяца до сих пор ждёт. Как и дети.
-
Добрий день, подала візу на батька (з жінкою розведений) і дочку 14 років як сім'ю, батько вже отримав вклейку в паспорт, дочці ще навіть паспорт рікваст не прийшов (пройшло більше трьох місяців). Що в цьому разі робити, подавати нову аплікацію, писати в кризовий центр ( не знаю за скільки вони дадуть відповідь)? Можливо їм якісь додаткові документи потрібні?
-
Скажите пожалуйста я прилетаю с дочкой которой 18 через три месяца после приезда. Я могу получить финансовую помощь на дочь через 3 месяца. Когда ей будет 18. Хочу эти 3000 отложить на учёбу в колледже. И читала про программу - счет на обучение детей. Он действует для украинцев? Благодарю за ответы.