UA to Canada CUAET
-
Нова пошта не відправляє закордон на юридичну особу. Відправляєте або через DHL (до 2000 за весь конверт) або через агенства 1500-2000 грн/паспорт. Або Нова пошта комусь знайомим у Польщу, а вони перешлють по Польщі кур'єром місцевою поштою. Забирати можна самим. Можете пробувати слати всіх разом. Офіційно треба чекати запит. Неофіційно- клеять дітям теж 50/50
-
Мені теж прийшов запит на паспорт а дітям ні. Не знаю шо робить подавать разом з дитячими(без запиту) чи чекати далі на запити дітей
-
А куди саме ви подавались на отримання другого біометричного? На сайті консульства України в Ізраїлі написано, що підставою для отримання додаткового паспорта має бути або втрата, або закінчення старого. У мене візу поставили в паспорт, який закінчиться в середині 2025, але хочу пропрацювати в Канаді максимально довго. Якщо мій ворк перміт буде коротшим за дію паспорта, я зможу продовжити жити і працювати в Канаді?
-
Які умови продовження статусу ворк перміт, якщо людина вже в канаді, а паспорт закінчується (разом з ним і ворк перміт)
-
Доброго дня)) Паспорт чоловіка закінчується через 2 роки. Скажіть будь ласка краще зробити новий зараз чи не хвилюватись вклеїти в старий, бо як отримаємо реквест одразу поїдемо?
-
Подскажите пожалуйста, хочу запросить возможность подать дополнительные документы. Пришло письмо на мужа Procedural Fairness Letter, куда не получилось загрузить все документы, какие не помешало бы загрузить.. а возможность их загрузить закрылась. Как достучаться до IRCC чтоб они дали возможность дополнить документы, или это невозможно пока есть забастовка?