UA to Canada CUAET
-
На скільки років останнім щасом візу вклеюють якщо обирав і воркперміт в анкеті, до кінця дії паспорта чи на 3 роки ? Зустрічав що зараз всім на 3 роки ставлять
-
доброго дня! підкажіть, якщо я отримала новий закордонний паспорт і сьогодні відправила в кризис форм лист на зміну тревел документа, теоретично завтра можна відправити паспорт на вклейку візи? чи спочатку треба дочекатись відповіді від кризис форм?
-
Окрім паспорт реквест до закордонного паспорту треба щось додати? Наприклад свій лист в кризис форм?
-
👋Друзья внимание. 💸Кто желает узнать о варианте, стабильного заработка 👨💻Моя тима учит новичков БЕСПЛАТНО. 🛑Провожу набор, еще 5 бойцов которые хотят обучится делать мани на прокруте связок. 🛑Для сотрудничества тебе нужен профиль на бирже и 2-3 часа времени в день. 🛑В сутки мы стабильно зарабатываем 200-400$💰 🛑 Отсутствие опыта не препятствие, научим даже тех кто не работал с криптой 💬Напиши по контактам, что бы получить побольше информации👉 @Emanuel_Aldesko
-
можна
-
Можливо у когось в вашій групі паспорт закінчувався через 2,7 років ?
-
У мене. Хоча паспорт новий. 2,7 років дали
-
Як пощастить. Багатьом дають візу на 3 роки. Мені дали на 10 років (до кінці дії паспорту. Візу вклеювали на початку травня у Варшаві). Є випадки коли термін дії візи й меньше ніж 3 роки.
-
Ні, у всіх нові 🤷♀ Дитині дали до кінця дії хоч це добре
-
Тут кілька тижнів назад писала жінка, якій візу дали на 6 місяців. Такі ситуації дуже рідко бувають, але все ж.
-
Тобто вам по прибуттю і воркперміт дадуть на ті 6 місяців і якось все це подовжувати треба ?
-
Я читала что есть. Где то и сохранила. Помню что для украинцев Английский снизили до 4.
-
Вся официальная информация только на официальном сайте. «Где-то читала» - это не источник информации. Никаких привилегий получения pr для украинцев нет.
-
Всем привет, а кто-то делал визу себе и парню с которым в длительных отношениях(не украинец)? Могли бы поделиться опытом?
-
Я уверенна что когда будет подходить срок что украинцы 3 года в Канаде- будут спецпрогоаммы для нас.
-
Наскільки я розумію, так. Але це не моя ситуація, я описав те, що читав тут раніше. Ну і плюс, наскільки я розумію, в'їхати в Канаду й отримати WP така людина зможе тільки до кінця терміну дії візи, а не до 31 березня 2024 як більшість з нас🤷 Дивна ситуація
-
Блажен тот кто верует
-
Добрый день. Получила приглашение для себя и мужа на биометрию. Ребёнку ещё не пришло. Можем его тоже вписать в дату сдачи или нужно ждать приглашение для него отдельно ?
-
Дети не сдают биометрию
-
Добрий день! Якщо не складно, дайте ссилку , будь ласка- не знайшла інфу
16 Jan 2023, 06:08
195198/287283
about 2 hours ago