UA to Canada CUAET
-
Вам повинен прийти лист в кабінет IRCC як що непомиляюся
-
Привіт) як реєструвати дитину 11 років на гостьову візу?
-
От 1 дня до безкінечності. В кожного свій термін. Я чекав 42 дні.
-
открываете vfsglobal.ca, выбираете ту страну, в которую отправляли паспорт, там выбираете Track your application. там будут все контакты
-
так же, как и любого другого человека, подаете заявку по инструкциям в закрепленном сообщении
-
Підкажіть будь ласка куди мені звернутися за інформацією. Віддала паспорти на вклейку візи але трек код потім не прийшов, мені вже прислали wp але за паспорти ніякої інформації немає. Не можу знайти адресу до якої можна написати запросити трек номер або якусь інформацію де наразі паспорти. Дякую
-
нет конечно
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо я с дитиною, маючи CUAET, поїдемо до Канади на 1 місяць ( на розвідку), то чи будуть якісь строки для обовʼязкового повторного вʼїзду до Канади, якщо вирішемо переїзджати. Чи я можу це зробити, поки дійсни наші візи cuaet. Дякую
-
по свідоцтву про народження можна зареєструвати?
-
сроки у ворк пермита конечно есть - вы читали, что в нем написано?
-
t.me/UAtoCanada/230683
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо хто мав таку ситуацію. Подав самостійно паспорт на вклейку візи у Варшаві, ніяких листів від vfs не було, на настпний день в кабінеті IRCC обновився статус на рішення було зроблено, аплікація заапрувлена, після чого ніяких більше листів не приходилр 3й місяць як подав починаю хвилюватись чи не загубили, що в такій ситуації порадите робити?
-
если вы наберете в поиске по чату "по свидетельству о рождении", вы найдете многих, кто уже так делал
-
нет, никаких сроков для повторного въезда нет, только до конца действия виз
-
Зачем покупать билеты на букинге, когда есть expedia?