UA to Canada CUAET
-
Скорее всего у вас спрашивают NOA - Notice of Assessment ( это подтверждение от налоговой о том что ваша декларация принята, обычно на 4 страницах)
-
Bonjour, c'est avec plaisir que je vous contacte. je suis Nancy depuis Nouveau-Brunswick. Et toi?
-
В якої ви провінціі? Бо в Оттаві шукаю синові все що біля дому забито,ні Day Care ні summer camp не можу знайти 🤷♀🤦♀ нам майже 6 років.
-
Ми у Нью Брансвіку
-
Hello friends, Do anyone have idea that how much time IRCC taking to Background check?
-
Because from last 4month I am waiting for them to change in my application status something but there is no movement
-
From 1 month up to eternity
-
У меня у одного кровь из глаз идет от этого Ынглиша ?)
-
кто-то и родной язык плохо знает, такое бывает :)
-
не у всех идеальный английский. Даже у сограждан. Нужно быть терпимее
-
Доброго ранку підкажіть таке питання мені прийшов лист на вклейку , а моїй доньці ні , але вона вписана в мій паспорт , треба їхати вклеювати чи чекати щоб надійшло для неї?
-
Надо ехать вклеивать
-
Спасибо ☺️
-
Всім привіт Підскажіть коли ідеш на біометрію потрібно друкувати листи чи достатньо в електронному вигляді? Дякую
-
Потрібно друкувати
-
Добрий день ,хто підскаже номер візового центру в Канаді чи хтось туди дозванювався ?
-
Дякую за відповідь! Гарного дня 💗
-
Говорящие головы вам увы не помогут..звонили не раз
-
Доньчину візу в ваш паспорт не вклеють. Мій паспорт на вклейці з січня… причьому реквест прийшов і мені і доньці. Подавалися по свідоцтву про народження. доньку вклеєна в мій паспорт. Прождавши 4 місяця, написала в кризову форму. Відповіли, що візовий офіцер для завершення процедури вимагає закордонний паспорт доньки. 2 місяці робили паспорт доньці і відправили на вклейку… чекаємо вже 2 тижні…
-
Можете все ж підсказати номер тел ,а вдруг ,тому що немає руху по аплікації.
16 Jan 2023, 06:08
195386/287185
about 2 hours ago