UA to Canada CUAET
-
Всім привіт, отримали паспорт реквест, потрібно відправити паспорт на вклейку з України, хто що порадить?
-
Поділіться контактами агенств які відправляють на вклейку паспорта🙏🏻
-
Паспорт - то є головний документ. Куди б ви не звернулись, скрізь треба буде його вказувати. Якщо нема, то шукати шляхи чим його замінити. Без паспорту жити за кордоном це суцільні труднощі + оформлення в Канаді буде займати купу часу і значно дороще ніж у Європі десь
-
Здравствуйте , подскажите пожалуйста пришло письмо что можно вклеивать визу мне и мужу стоит статус одобрено, а ребенку ничего не написано ( я так понимаю что это ничего не значит , так как она не сдавала биометрические данные ) можно отправлять он тоже получит?
-
Вітаю! Підкажіть, будь даска, чи знає хтось, що краще робити в такій ситуації: чекала на підтвердження для дитини на вклейку 3,5 місяці, але підходив до кінці термін дії паспорту, зробила новий. Що тепер робити? Подавати нову заявку чи писати в кризову форму? (Якщо писати в кризову форму, то від свого імені чи від імені дитини з її номером клієнта та заявки? Оформляла на себе та на дитину групову заявку. Буду вдячна за відповідь!)
-
Просто сейчас есть 30 дней на подачу , получаеться родители получать , а ребенок нет
-
Писать в кризисную форму, прикладывать скан нового паспорта. Писать от себя, указывать данные ребенка. Новую заявку подавать не нужно.
-
Спасибо )
-
Ну у меня есть знакомые которые могут отнести без проблем паспорта , но относим мы в одном конверте на семью , а получают паспорта по отдельности . Если паспорт не потеряется и его отдадут с паспортами родителей , то можно попробовать сдать все вместе .
-
Нормальные.
-
Добрый день. Сориентируйте по срокам, пожалуйста. После сдачи биометрии прошел месяц, но ответа нет. Это нормальные сроки? А то у меня и заявка довольно скучная - без кучи бывших мужей, детей, долгов )) а ответа нет 🤷♀️
-
якщо візу вже вклеїли, то лише повторна подача. коли вона буде в Канаді і отримає вп, зможе податись на візу на основі вп.