UA to Canada CUAET
-
Тобто 3 роки не з часу в'їзду в Канаду, а з часу реквесту паспорта? Щось мені це не подобається
-
Дякую, а якщо відправити паспорт через пів року, також вклеять? По датам я зрозуміла)
-
Буду писати та думати те, що я вважаю запотрібним, а не за чимось дозвілом. Як раз це не ваша справа Всього найкращого
-
Вклеють, але дата всерівно буде рахуватись від дня отримання запиту на паспорт. Умовно, якщо вам надійшов лист 02.17.2023, то віза буде дійсна 02.17.2026, в не залежності від фактичної дати отримання вашого паспорту візовим центром.
-
Бо для українців не працює тридцятиденний дедлайн. У такому разі вони перешкоджають навмисній затримці подачі документів аплікантом, для перспективної пролонгації візи
-
3 года от въезда в Канаду будет действовать ваш Work Permit, именно он определяет ваш статус в Канаде. Виза нужна только для пересечения границы
-
Тому батьки візи отримують швидко, а дітей потім чекають по пів року. Ти чекаєш, а термін спливає
-
Все одно трохи дивно. Трирічна віза, але діє до 31.03.2024😁
-
Доброго дня, підскажіть чи вийде здати біометрію якщо зробила помилку в призвіщі , замість sha написала scha що робити в такому випадку ?
-
Підкажіть, будь ласка, кто знає. Моя мама в Південній Ірландії, де проставляють візу в Дубліне чи в Лондон треба паспорт відправлять?
-
Написать в кризис форму с просьбой внести изменения
-
Если вам пришло приглашение на вклейку, в этом письме есть ссылка, где вы можете найти ближайший к вам VAC для подачи паспорта на вклейку.
-
Всім доброго дня. Можливо у когось була така ситуація? Анкету заповнила по одному паспорту, а вклеїти візу хочу в новий. Є у когось приклад листа який треба писати в кризис-форму перед вклейкою візи?
-
Доброго дня! Писала за дитячий паспорт. Вказувала, що за період очікування виготовили новий паспорт і прошу поміняти в анкеті дані паспорта. Впишіть дати з якого по яке дійсний новий паспорт, серію та номер нового
-
t.me/+gW9NTdjcAzgxNzVk t.me/+gW9NTdjcAzgxNzVk t.me/+gW9NTdjcAzgxNzVk t.me/+gW9NTdjcAzgxNzVk
-
Зараз сезон відпусток, навряд чи знайдете дешевше( ціни вищі, чим перед Новим Роком(🤔
-
Підкажіть, будь ласка, хто вже бронював квитки, з якої країни дешевше летіти прямим рейсом?
-
Можливо, не обовʼязково негайно продовжувати процес
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо вже отримав візу за програмою CUAET, чи можливо летіти транзитним рейсом із зупинкою у Канаді, наприклад до Сполучених Штатів, чи через це можуть бути складності у зв’язку з тим, що опинившись у Канаді, я буду вимушен негайно продовжити процес за програмою CUAET?
-
Коллеги, добрый день) Такой вопрос: 28.01.2023 пришел запрос на доказательство отношений. Отправил документы на следующий день. Перевод на английский делал самостоятельно, без бюро переводов. Документы приняты ircc, но дальнейшего движения по заявке нет. Кто может подсказать, возможно ли спустя 4 месяца отправить документы с печатью бюро переводов уже через кризис форму? Буду благодарен за помощь
16 Jan 2023, 06:08
195898/287185
about 2 hours ago