UA to Canada CUAET
-
Вітаю, підкажіть як зайти в свій кабінет на порталі ircc? По старому посиланню нічого не можу знайти. Де вводити логін та пароль
-
Дякую
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Після здачі біометрії де можна відслідковувати інформацію? На сайті ircc?
-
Привіт. Друзі, в кого є досвід отримання місцевого сертифіката/ліцензії електрика в Онтаріо? Чи можлтво знаєте чати, де це обговорюють?
-
Есть ли какие то волонтеры которые помогают найти жильё в Калгари ?
-
я же вам дала посилання на вхід в особистий кабінет на порталі. вся інформація по вашій заявці відображається там.
-
Добре. Дякую
-
Який мобільний оператор найкращий для мобільного інтернету? Зараз в мене Chatr і я плачу 40 дол за 2.5 гб...
-
Здравствуйте, меня попросили добавить английский перевод свидетельство брак. Каторы уже сделал. Интересно, сколько время нужно , чтобы получить ответ после этого, жена уже получила положительный ответ.
-
t.me/UAtoCanada/231308
-
Вітаю, скажіть будь ласка, хто знає. Якщо я заповнила заявку і мені прийшов запит на біометрію, але я їх не здала, пройшов уже рік. Зараз мені потрібно нову заявку оформлювати чи можна йти здавати біометрію зі старим запитом?
-
везите t.me/UAtoCanada/231164
-
народ, чи можна привезти протизаплідні таблетки з України в Канаду в чемодані? чи нема на це заборони? Бо поки не хочеться міняти ті, які використовували, хочемо взяти 12 пластин (на рік)
-
нет определенного времени. когда рассмотрят анкету, тогда придет ответ
-
конечно были. поиск по чату 'отказ'
-
можете. только зачем? до осени 2024 года есть 1.5 года, чтобы вьехать в канаду. виза нужна всего лишь для вьезда. в канаде виза не нужна
-
Отказы по визе были уже ?
-
Може хтось знає,якщо дитина має друге громадянство,чи можу я подати після запиту на вклейку не український паспорт(там срок дії до 25року,а в укр до осені 23?
-
23(,помилка
16 Jan 2023, 06:08
196007/286089
20 minutes ago