UA to Canada CUAET
-
-
dmsu.gov.ua/news/region/12235.html
-
Грустно( Тоже вариантов не накапывал. Въезжать чтобы не выпустили - тоже такое себе. Ну ладно, спасибо. Отпишусь как отказ дадут, через пару месяцев/лет
-
Щоб віддати/забрати документи іншої людини з візового центру необхідно: - Заповнити відповідний лист дозволу з consent form (t.me/Canadian_Newcomers/20) - Мати від руки заповнену довіреність від людини, чиї документи забираються, людині, яка забирає (www.vfsglobal.com/hungary/canada/pdf/authorization-letter-new.pdf) - Мати ксерокопію паспорту, який треба отримати (також працівники візового центру ідуть на зустріч і видають, коли є копія або оригінал якогось іншого документа на цю людину) #Вклейка #Вклеювання #Віза
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста где можно ознакомиться с результамами своего мед.экзамена.на портале IRCC еще не отображается результат. Может нужно подождать дольше? или может нужно где то в другом месте посмотреть.заранее благодарен за ответ.всем мира
-
результати ніде не відображаються. клініка передає їх через систему emedical в ircc і все. коли приходить запит (не по куает) і медогляд проходять до схвалення візи, там просто буде стояти, що медогляд пройшли. по куает медогляд проходять після схвалення візи, тому нічого в кабінеті не зміниться
-
ймовірність помилки — невисока. якщо таке трапиться, вам пришлють лист нагадування пройти медогляд. відішлете їм information sheet в такому випадку.
-
я не знаю про Альберту і як в інших провінціях. якщо ви отримали відповідь — то робіть, так як вам сказали. мені не відомо про це. онлайн можна побачити результати аналізів, але я не впевнена, що саме медогляду по куает.
-
там результати у вигляді completed, ніякої інформативності немає.
-
Вы серьезно хотите, чтобы за вас кто-то другой принял это решение?
-
В закрепленном сообщении есть ссылка на список всех центров сдачи биометрии. Китай там тоже можно найти