UA to Canada CUAET
-
Добрый день, сколько времени обычно дают на подтверждение отношений common law?
-
Are there any girls in this group who want to form a common law with me. I need a Ukrainian girl😅
-
Привіт всім! Маю таке питання, може хтось стикався: чи можна в'їхати в ЄС з одним паспортом, залишити його на вклейку візи, і поки він лежить у візовому центрі, виїхати з ЄС по іншому біометричному паспорту? Випустять чи ні, якщо немає в'їзного штампу? :)
-
Условия для ньюкамеров практически у всех похожие, плюс/минус. Первый год бесплатное обслуживание, кредитка( 1000 cad) с кэшбеком. Мобильное приложение вполне понятное, не идеал- но нот бэд. Чековая книжка бесплатно, какие-то международные переводы бесплатные(не вникал). У нас в деревне всего 2 - RBC , CIBC. Выбрали РБС, довольны, персонал толковый, зоны самообслуживания с АТМ с доступом 24/7. Думаю, также зависит от месторасположения филиала, ну и человеческий фактор никто не отменял. Как-то так. Может не все плюшки вспомнил, почитайте на сайте RBC for newcomers.✌️🦀
-
Зрозуміла дякую за відповідь
-
Спасибо большое!🙋♀️
-
Добрий вечір, хтось відправляв паспорти на вклейку віз в Афіни? Чи є якійсь підводні камні? Хочу завезти свій і дитячі особисто, дочекатись і забрати з візами. Дякую за поради!
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, що робити якщо пара подала заявку разом і дружині прийшло прохання надіслати паспорт, а чоловіку ні? Він не здавав біометрію, йому не треба, бо він старший за 61.
-
Мій чоловік на 30.05 записаний у Львові, підкажіть як Ви на Київ перезаписались?