UA to Canada CUAET
-
чекати
-
повідомлення було не моє, по-перше, по-друге, навчіться без помилок писати моє імʼя.
-
дуже конфіденшіал. особливо за відсутності фамілії в результатах.
-
на сайті і в закріпленому написано, до якого віку потрібно здавати біометрію. не розумію, чому ви чекали на biometric instruction letter. не розумію, які проблеми були з тим, що вчасно не здали біо і яка ситуація може повторитись. якщо original passport request ще не прийшов — потрібно чекати. схвалення не приходить одразу усім. кожну заявку розглядають окремо, навіть якщо групова подача.
-
Запит на здачу біомертії прийшов тільки дружині, а чоловіку ні (це батьки мого чоловіка). Мені IRCC місяцями казали чекати, я десятки разів їм дзвонила. Коли знову поздзвонила, вони, нарешті, мені сказали, що він не повинен здавати біометрію, бо він старший за 61. Пройшло багато часу, щоб це вияснити і сроки здачі біометріі для дружини давно пройши. Через це були великі проблеми. Тому я боюсь, що така ситуація знову повториться.
-
повʼязано з тим, що дві заявки на один тип візи не може бути. вашу заявку закрили, як дублікат. навіщо створювати багато анкет?
-
Здравствуйте!! Подскажите пожалуйста, в личном кабинете появилось, что моя заявила отозвана. (Я подавала на себя две заявки, одну в сентябре, одну в феврале), И на первую заявку пришла что её отозвали. Что делать в этом случае, никакие письмо не пришло! Как узнать, с чем это связано. Куда вообще можно обратиться?
-
Доброго дня,підкажіть будь-ласка чи довго очікувати на вклейку візи в Лондоні?дякую
-
англійською це not applicable, переклад некоректний на інші мови. t.me/UAtoCanada/212627
-
скільки років чоловіку?
-
не можна не завантажити зовсім нічого — вам прийшов запит, на нього потрібно відповісти. можете завантажити скани отриманих віз обох батьків, якщо вже отримали їх і пояснення. але можливо краще бути завантажити дозвіл, щоб знову не затягнувся розгляд і повторно не запросили
-
англійська — офіційна мова Канади. чому не підійде? приклад дозволу — travel.gc.ca/docs/child/consent-letter_lettre-consentement-eng.pdf