UA to Canada CUAET
-
Доброго дня,підкажіть будь-ласка чи довго очікувати на вклейку візи в Лондоні?дякую
-
англійською це not applicable, переклад некоректний на інші мови. t.me/UAtoCanada/212627
-
скільки років чоловіку?
-
не можна не завантажити зовсім нічого — вам прийшов запит, на нього потрібно відповісти. можете завантажити скани отриманих віз обох батьків, якщо вже отримали їх і пояснення. але можливо краще бути завантажити дозвіл, щоб знову не затягнувся розгляд і повторно не запросили
-
англійська — офіційна мова Канади. чому не підійде? приклад дозволу — travel.gc.ca/docs/child/consent-letter_lettre-consentement-eng.pdf
-
если у вас фамилия поменялась, то видимо ее и в паспорте надо поменять?
-
а консультант вам чим допоможе? подавайтесь на візу знов, якщо була зміна фамілії, то потрібно буде заново відбитки здавати
-
-
Добрый день. В моей анкете (семейной) есть ребенок с выданной визой, у которого фамилия остаётся та же что и была. А лично - моя меняется. Получается что ни мои отпечатки пальцев не изменяться, а меняется только фамилия из за замужества. Я бы не хотела аннулировать визу ребёнку которую долго ждали (ведь тогда, если аннулируют изначальную заявку, аннулируется и виза ребенка которая за мной прикреплена?) и я думала что для этого и существует кризис форма , и вроде бы на сайте Канады я видела информация о внесении изменений в уже существую анкету, но не знаю как это сделать
-
-
анкета дитини — це окрема анкета. вона не анулюється. внесення змін — це не зміна фамілії. біометричні дані привʼязані до дати народження+фамілія та імʼя. при зміні фамілії потрібно заново здавати відбитки. сподіваюсь ви знаєте, що потрібно також і паспорт міняти, якщо змінюєте фамілію?
-
Добрый вечер . Отвечали ли они тем, кто велел им прислать дополнительные файлы, подтверждающие родство от брака с гражданином Украины?
-
Никуда, просто храните на всякой случай, это айти вашей биометрии